Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Miało bycna spokojnie rodzinnie kilka km ale z młodym w parku znaleźlimy klilka ścieżek z jeszcze powalonymi drzewami, efekt u niego zerwana linka od przerzutek, gdzieś zahaczył...

Edytowane przez Sansei6
Napisano

Wczoraj trochę wieczorem pokręciłem. Nie było okazji sprawdzić nowych lampek bo za wcześnie wyjechałem , może dziś się uda.

B0DbR4j.png

Do tego kontrowanie tylnej piasty , teraz ładnie idzie :) i czyszczenie kasety + łańcucha , korbę nie za bardzo mi się chciało pucować a nie wygląda najgorzej.

Napisano

Dzisiaj 39km. Większość niestety po mieście. Za to wziąłem z bikershopu siodełko prologo do testów. Oczywiście wcześniej pomiar dupska ;)

Tapnięte z mojego Mate 8

Napisano (edytowane)

Pokręciłem się w okolicy , wyczyściłem resztę sprzętu i chyba tyle.

CPhGML4.png

Edit:

Panowie , chyba mi się jakieś dodatkowe funkcje odblokowały. Wcześniej nie miałem max odcinka i średniej odcinka :o

Edytowane przez Ychu
Napisano

O dziwo nie wiem gdzie ale ponad 13 km wskoczyło, a oprócz roboczego dystansu, mała przejażdżka i doszło poharatanie łydki o pedał i urwanie przedniego światełka, takiego "pozycyjnego" i potem w domu klejenie go...

Napisano

Zepsułem drugie słuchawki w tym roku ... Chyba czas zainwestować w bezprzewodowe. Do tego chyba scentrowałem koło bo tak walnąłem , że właśnie umarły słuchawki. W każdym razie sprawdzę to jutro.

wCrXmxV.png