Arni220 Napisano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 O 3 wstajesz?Jest moc Wczoraj 47km, AVS 32,6km/h, 170m up. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Roboczy standard, a potem jeszcze z młodym 14 km terenowo i odkrylismy nową hopkę, daje adrenalinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 (edytowane) O 3 wstajesz?Jest moc Wczoraj 47km, AVS 32,6km/h, 170m up. Bez przesady o 01:30 wychodziłem na rower Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Edytowane 15 Czerwca 2016 przez impa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 24km w dość szybkim tempie. Cały czas coś mi strzela, a nie wiem do końca co, Wyczyściłem jarzmo sztycy, bo trochę zapiaszczone było i mam nadzieję, że to było powodem. Jutro jak pogoda pozwoli sprawdzę czy problem nadal występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Dzisiaj zwykły dojazd do pracy i tradycyjny już powrót mocno na około. W sumie 26km z czego 5 po lesie. Choć tyle. Po kilku leśnych podjazdach i jednej speszonej parce w samochodzie, gęba się cieszy Tapnięte z mojego Mate 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Wtorek teren 21,8 km i 453 m przewyższeń. Wczoraj teren 35,4 km i 642 m przewyższeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Chciałem w deszczu , ubieram się i burza , jechałem po burzy , miało być dużo ale jadąc przez las wjechałem w dziurę i czułem , że jakoś tył mi skacze , staję a tam: Chwile wcześniej wydawało mi się , że coś ciężko się toczę. 5 km z rowerem na plecach do przystanku , potem z autobusu znów 2 km z buta do domu. Dętka , którą miałem na stanie miała za krótki wentyl i skończyło się na łataniu obecnej. Przy strzale w dziurę wentyl też padł ale to już wymieniłem. Jak już miałem koło zdjęte i zobaczyłem łańcuch - cały w syfie to już grzech go nie wyczyścić a jak łańcuch to i resztę. Łańcuch dostał shake a koronki szmatą Do tego regulacja tylnego hamulca. Winowajcą tej całej afery było to coś. Kto rzuca w lesie pinezki ?! Gratuluje pomysłu. Tak po za tym to chyba czas się zaopatrzyć w chociaż jedną dętkę i jakieś łatki na trasę bo więcej nie mam zamiaru wracać z rowerem na plecach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Dziś lajtowy objazd sobotniego bm w wiśle, 25km, up 900. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Wczoraj ogolne czyszczenie roweru i smarowanie łańcucha. Dziś prawie 40km ze średnią 22,6km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Wczoraj niechciany luz, to dziś 98km, AVS 32,9km/h, 398m up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Dziś: 108,5 km ze średnią 27,8 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Wczoraj teren. 26,90 km i 542 m przewyższeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Wczoraj 52km ze średnią 18.5km/h. Większość asfalt, ale i 10km po lasku wolskim. Dzisiaj na rozgrzewkę było 9km lasu i 2.5 km podjazd, a dalszy ciąg po południu. Tapnięte z mojego Mate 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Wczoraj trochę jazdy służbowo..a potem przeprawa płynącymi ulicami i między zwalonymi drzewami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Zrobiłem 15 ale endo miałem tylko w jedną stronę , jak zwykle pod wiatr do tego gadanie "ubierz bluzę" i jazda ze spadochronem na plecach ... Stwierdziłem , że mam to gdzieś i wieczorem sobie pokręcę. Do tego za każdym razem jak włączę endo to nie rejestruje pomimo włączonej lokalizacji i trzeba resetować telefon ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Bikemaraton Wisła, 24 km ze średnią 15.4 km/h, 887 m up. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 (edytowane) Dokręciłem Nie chciało mi się , ale jak się okazało wieczorna jazda ma swój urok. Chyba czas przestawić swoje treningi na wieczór. Było też dość ciekawie , nawet nie wiem kiedy nakręciłem te kilometry. Wyjeżdżając z jednej z dróg zobaczyłem tzw. lodówę , skręcili , zawrócili i za mną Po chwili się odczepili bo akurat byłem grzeczny Ciekawe , że chwilę wcześniej myślałem , że czas zainwestować w lampki bo to będą lepiej wydane pieniądze niż płacenie mandatu. Trochę ciśnienie skoczyło ale luz Pod koniec jeszcze złapał mnie drobny deszcz. Zapomniałem dodać , że przy wcześniejszej jeździe miałem telefon na bicepsie a endomondo i tak naliczyło sporo przewyższeń. Może ja w górach jestem a nawet nie wiem Edytowane 18 Czerwca 2016 przez Ychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Dziś tylko 22km po polach bo katar mnie męczy ale o dziwo średnią udało mi się prawie 25km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pann Napisano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Wyebałem się na asfalcie (szlif przy 20 km/h) i pozdzierałem w Fuelu przerzutkę, platformę, a w sobie łapę, kolano i kostkę. Było cudnie i krwiście. Potem 20 km do domu. Wyszło 42. Żona opatrzyła, polała wodą utlenioną i jeszcze zrobiłem 15 km na otarcie łez na sztywniaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Dziś kolejna próba powrotu. 32 km po lesie, polach. Było też troszkę asfaltu. Jest juz coraz lepiej. Jutro zaatakuję troche dłuższy dystans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Rowerowa obsługa grilla Czyli dowóz na miejsce potrzebnych rzeczy (calarodzinka w plecakach) i potem ja jeszcze krażylem i uzupełniałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Przed wczoraj: 72 km ze średnią 26 km/h Wczoraj: 143,7 km ze średnią 26,4 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Wczoraj 24km i serwis pedałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Wczoraj 70,5 km szosy ze średnią 29 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Dziś 46 km w terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi