Ychu Napisano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Dziś sporo się działo. W parkach pełno dzieci - niezły tor przeszkód gdzieś mi kamyk odbił w butelkę i woda leciała w okolice łańcucha. Na pedałach było czuć skakanie i było słychać hałas z okolic suportu. Myślałem że to supprt padł , ale okazało się właśnie , że woda cieknie gdzieś w te okolice i wyleciało gdzieś z pół litra. Odwrocilem butelkę i po 5 km cisza Na każdym postoju nogi dawały się znać , ale tym razem przygotowałem się lepiej - kanapki i dużo wody. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Z braku czasu dziś krótko by choć trochę się spocić: 24km, AVS 35,2 km/h, ok. 100m up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 3,1 km, bo deszcz - szybka zmiana pogody. Podkuliłem ogon i do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Wczoraj 36,4 km wyprawy w terenie z grupką wesołych ludzików. Było spokojnie i wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Dzisiaj 18km AVS 17km/h Jazda po deszczowym lesie. Pożegnalny trip z moim cubusiem, który będzie teraz dostarczał radości komuś innemu. Tapnięte z mojego Mate 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Pierwsza jazda w tym tygodniu bo cały czas padało i burze 101,7 km ze średnią 34,2 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 1 sprint w deszczu: goniłem po osiedlu obwoźny warzywniak bo brałem od gościa ostatnio kaszankę na krechę dystans - nie wiem, średnia - nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Po za roboczym standardem, na działkę terenowo z młodym na trening, podczas jego treningu odkrywanie nowych śieżek w pobliskim lasku, w tym odkrycie jednego fajnego podjazdo/hopko/zakrętu i jeszcze troche plus powrót... samej zabawy na treningu prawie 10 km...czyli 20 to spokojnie zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Krótko i można rzec służbowo jakieś 5 km a jutro może jakaś 40 - 50 wpadnie ale trzeba ustalić trasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 (edytowane) Co taka cisza w temacie? Nie chce mi się pisać zbyt dużo , ale coś jest Na takim zakręcie przytarłem pedałem o chodnik , koło zaczęło uciekać i chyba poszedłem nogą po oponie , ale było całkiem dobrze bo wykonałem obrót o 180 * bez gleby Na przystanku ktoś stał to szybko wyjąłem telefon i udawałem , że chwale się kumplowi co to nie zrobiłem , żeby nie było że fail Jedynie co zostało na nodze : a tutaj na drugiej: Nie jest źle Tutaj albumy: Rezerwat odwiedziłem dziś , ale dałem osobno. http://imgur.com/a/2Vuvv Patrzcie jakie znalezisko http://imgur.com/a/cZ9iY Wynik tutaj: Nie jest jakiś mega , ale powiedział bym , że na dobry sen wystarczy Edycja poprzedniego postu była niemożliwa Edytowane 3 Czerwca 2016 przez Ychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Dzisiaj po deszczowym tygodniu 35km ze średnią 22km/h - było trochę lasu, trochę szutru, trochę ścieżek i mała scysja z burakiem z Audi na rondzie. Ale jak to mówią człowiek ze wsi wyjdzie, wieś z człowieka nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Dziś jakieś małe ściganko, ale dane mam z rozjazdem, spokojnie wyszło by średniej ok. 41: 43km, AVS 38,4km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Dziś: 72,8 km ze średnią 28,1 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 (edytowane) odbierałem dzisiaj mojego miejskiego Stevensa od kolegi,zostawiłem go po małej awarii w ulewnym deszczu,rozgwintowal się pedał ,okazało się że gwint w ramieniu korby się wyrobił ale nie to było najważniejsze,zauważyłem na śmietnisku znajomegou niepotrzebny przygotowany do zezłomowanie stary rower górski ze sztywnym widelcem i ramą peak'a chyba molibdenowochromowa,jutro go zabieram i postaram się go zrewitalizować,mam nadzieje że się uda Edytowane 4 Czerwca 2016 przez roberttrebor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 Na rozgrzewkę przejechałem 10km, a później bieganie 11,5km z nowym rekordem życiowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 Ja zrobiłem pierwszą setkę ze średnią 30km/h .... Na crossie z oponami 29x1,75" a sądziłem, że to niemożliwe na takiej kozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 Wczoraj spontaniczne mtb 30,1 km. Dziś szosa. 52,1 km ze średnią 28,8 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 Dziś mało rowerowo, dystans ledwo 5 km ale dlatego, ze były przygotowania do jutrzejszej dużej wyprawy, ciśnienia podniesione, napęd przeczyszczony, wyglada,z e wszystko działa, teraz tylko co spakować i jaksie ubrac, mozę uda się bez plecaka tylko po rowerze pochować?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 Dziś z córą 13km w godzinę. Był mały wyścig - młoda wyciągła 20km/h a ja kadencję 110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 Wczoraj: 300,1 km ze średnią 28,2km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Mojemu Hexowi podczas dzisiejszej wyprawy stukneło 10000 km, ogólnie życiówka, 101 km na MTB. Ale czuje, ze jeszcze 50 km bym dał radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Dziś 24,5km ze średnią prawie 24km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 44.7 km ze średnią 23.3 km/h, 7x PR i jeden segment 4th Overall I jeszcze wyprzedziłem na podjeździe pod miejscowe wzgórze (co ewidentnie nie jest moją mocną stroną ) jakiegoś klubowca golinogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Dziś: 104,3 km ze średnią 24,4 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Wczoraj nic , dziś byłem umówiony z bratem na jazdę ale się jakoś nie upomniał to jechałem sam. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi