Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 18

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś sporo się działo. W parkach pełno dzieci - niezły tor przeszkód :D gdzieś mi kamyk odbił w butelkę i woda leciała w okolice łańcucha. Na pedałach było czuć skakanie i było słychać hałas z okolic suportu. Myślałem że to supprt padł , ale okazało się właśnie , że woda cieknie gdzieś w te okolice i wyleciało gdzieś z pół litra. Odwrocilem butelkę i po 5 km cisza :) Na każdym postoju nogi dawały się znać , ale tym razem przygotowałem się lepiej - kanapki i dużo wody.

RDGuTFp.jpg

Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka

Po za roboczym standardem, na działkę terenowo z młodym na trening, podczas jego treningu odkrywanie nowych śieżek w pobliskim lasku, w tym odkrycie jednego fajnego podjazdo/hopko/zakrętu ;) i jeszcze troche plus powrót... samej zabawy na treningu prawie 10 km...czyli 20 to spokojnie zrobione

Co taka cisza w temacie?

Nie chce mi się pisać zbyt dużo , ale coś jest :)

Na takim zakręcie przytarłem pedałem o chodnik , koło zaczęło uciekać i chyba poszedłem nogą po oponie , ale było całkiem dobrze bo wykonałem obrót o 180 * bez gleby :) Na przystanku ktoś stał to szybko wyjąłem telefon i udawałem , że chwale się kumplowi co to nie zrobiłem , żeby nie było że fail :D

OFcKzqP.jpg

Jedynie co zostało na nodze :

xXCI26t.jpg

a tutaj na drugiej:

4zmWAb4.jpg

Nie jest źle :)

Tutaj albumy:

Rezerwat odwiedziłem dziś , ale dałem osobno.

http://imgur.com/a/2Vuvv

Patrzcie jakie znalezisko :)

http://imgur.com/a/cZ9iY

Wynik tutaj:

h8DFklE.png

Nie jest jakiś mega , ale powiedział bym , że na dobry sen wystarczy :)

Edycja poprzedniego postu była niemożliwa :(

Edytowane przez Ychu

odbierałem dzisiaj mojego miejskiego Stevensa od kolegi,zostawiłem go po małej awarii w ulewnym deszczu,rozgwintowal się pedał ,okazało się że gwint w ramieniu korby się wyrobił ale nie to było najważniejsze,zauważyłem na śmietnisku znajomegou niepotrzebny przygotowany do zezłomowanie stary rower górski ze sztywnym widelcem i ramą peak'a chyba molibdenowochromowa,jutro go zabieram i postaram się go zrewitalizować,mam nadzieje że się uda

Edytowane przez roberttrebor