Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Rooczo, plus z młodymi na trening i skuces, najmłodszy opanował samodzielne ruszanie.... potem było jeszcze troche przez las i piaszczystego off roadu ;)

Edytowane przez Sansei6
Napisano (edytowane)

Wczoraj 64,3 km szosy ze średnią 29,3 km/h, 453 m przewyższeń. Zaskoczony byłem średnią bo sporą część trasy jechałem pod wiatr. Nie chce mi się myśleć jaki byłby wynik gdyby było bezwietrznie :) .

Edytowane przez Supr_CK
Napisano

Wczoraj 39,5 km szosy ze średnią 26,5 km/h i 344 m przewyższeń. Powiedzenie "piździ jak w kieleckim" wczoraj sprawdziło się w 100%. Tak podwiewało, że momentami było ciężko jechać.

Napisano

Jak to służbowe?

Ja wczoraj rekreacyjne Kraków - Kryspinów - Kraków

W sensie związane z przemieszczaniem celowym po mieście, a nie jazda tylko dla przyjemności.

Tapnięte z mojego Mate 8

Napisano (edytowane)

Miałem nie jeździć , ale nie wytrzymałem nudy w domu - masakra. Zignorowałem dentystę i wybrałem się na stosunkowo delikatną przejażdżkę dawno nieodwiedzaną trasą.

QuBkBx1.png

Edytowane przez Ychu
Napisano

Wczoraj fajnie przejechane 118km, AVS 32,5km/h, 578m up.

Dziś wreszcie LB + zabawa z łańcuchem Campy, bo ostatnio nie wiedzieć czemu zapiekł się na fabrycznie znitowanym ogniwie. Po wymianie ogniw, z barku laku zakułem na stary pin. Zobaczymy czy się nie rozpadnie, głosy są podzielone.