pokerman9 Napisano 15 Maja 2016 Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Ja dziś przeleciałem 50tke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 15 Maja 2016 Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Dziś: 73,1 km ze średnią 26,4 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 15 Maja 2016 Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Ja dziś przeleciałem 50tke nekrofil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Wczoraj zbyt bardzo wiało na szosę więc wybrałem się w teren. Wyszło 29,1 km i 470 m przewyższeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Wczoraj jakieś 40 km na złomku - najpierw z żoną, potem z synem. W sobotę z super ekipą na Tour de Warsaw 211 km, avg 31,5km/h, avhr 143 - na koniec już na dojeździe do miejsca zbiórki gleba - wjechałem w szyny tramwajowe:) Bardzo deszcowa jazda - 6 godzin na mokro. Poprzedni tydzień slaby - głownie praca poza domem bez roweru… Dzisiaj za to wyczyściłem rower dokumentnie. Zmiana łańcucha, czyszczenie kół, rozebrana kaseta i te sprawy. Jestem dumny z siebie, bo rower się błyszczy i bardzo lubię ten stan. Nie muszę już dzisiaj jechać, bo stan euforii zapewnia mi samo patrzenie na rower. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Zimno, wietrznie i deszczowo, a w dodatku weny brak Mimo wszystko wymusiłem z siebie te 60km, AVS 30,6km/h, 315m up. naprzeciwnym umordowałem się dziś masakrycznie, już nawet ten deszcz nie był tak dołujący, ale ponoć od jutra ma iść lepsze w pogodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Udało się pokręcić Trochę w trakcie popadało ale nie było źle. Jeszcze średnia nie jest na poziomie "oczekiwanej" ale jest dobrze, Z ciekawości też postanowiłem robić foto napędu po każdej jeździe , ciekaw jestem jak to wygląda "od kuchni" Potem sobie to poskładam w bardzo szybkim tempie i może będzie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 A ja wczoraj spedziłem godzinkę na pełnym czyszczeniu i smarowaniu. Bolid błyszczał jak psu jajca. A teraz 25km w deszczu. Nie mogłem sobie odmówić jazdy. Rower wygląda tak jak przed czyszczeniem Tapnięte z mojego Mate 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Serwis roweru żony zakończony. Zastanawiało mnie co tak ciężko skręca. Rozkręciłem stery i okazało się że koszyk na górnej bieżni rozwalony. Kupiłem nowy, złożyłem stery, nasmarowałem łańcuch i można jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Dziś: 92,7 km ze średnią 26,8 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Zapuściłem się w nieznane , teren był całkiem przyjemny , choć były dwie spore górki ale się wdrapałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 No to dzisiaj mordownia zapodana w łącznej ilości 10szt interwałowych podjazdów. Łącznie wyszło tego 119km, AVS 29.0 km/h, 937m up. Jutro LB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Dziś: 100,7 km ze średnią 28,7 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Dziś pechowo od rana. Najpierw jakiś ćwok mało nie otworzył na mnie drzwi wysiadając z auta zaparkowanego na chodniku przy krawędzi jezdni. Potem ja mało nie rozjechałam jakiegoś biedaka na przejściu na pieszych, zjeżdżając Tamką (kurde, takiego testu hamulców w kolarce nie przewidywałam - z 43 km/h do zera w ok. 20 sekund... koło zablokowane, tylna opona starta do oplotu ale zderzenia nie było). Na koniec wreszcie złapałam gumę. Argh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Zapuściłem się w nieznane , teren był całkiem przyjemny , choć były dwie spore górki ale się wdrapałem ... @Ychu gdzie ty ten telefon trzymasz, (w kieszeni gdzies przy kolanie), że endo naliczyło Ci ~2000 m pod górę? Zdaje sobię sprawę, że endo nie nalicza dokładnie ale, aż tak? Chyba, że masz tam w okilicy trochę gór? Dzis tylko przeczysciłęm łańcuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Raz jechaliśmy z bratem razem to ja miałem po 700 m więcej w górę i w dół a do tego dystans większy 2 km. Nie wiem czy Endo faworyzuje młodszych czy jak. Telefon jest w kieszeni na udzie z prawej strony , " standardowa " kieszeń w spodniach. Możliwe że znalazłem góry na pomorzu wczoraj trochę tego było ale chyba nie tyle. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Zero odejmij To będzie miejsce trzymania telefonu, spróbuj go wozić w kieszeni na plecach, pomoże. Kilometraż to norma z GPS, większości przekłamuje, najlepszy jest licznik z koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Wczoraj 60,9 km szosy ze średnią 25,8 km/h i 569 m przewyższeń. Trochę podwiewało i ta temperatura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 A jakie ma znaczenie gdzie trzymamy telefon? Chyba że jest z barometrem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Chodzi o ilość metali w okolicy , które mogą powodować zakłócenia i przekłamania . Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 (edytowane) Ja kiedyś mieszkałem w okolicy gdzie było dużo metali ale to jakoś nie przeszkadzało, chyba większe zakłócenia powodują dresy ;) Dziś 45 km ze średnią 20 km/h i dotarcie Reby (prawa goleń dotarta o drzewo ) Edytowane 19 Maja 2016 przez misiojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Chodzi o ilość metali w okolicy , które mogą powodować zakłócenia i przekłamania . Skłaniam się ku ruchu nogi góra-dół i za każdym razem naliczanie tych centymetrów. 2000m up na dyst. 40km to bardzo dużo, tyle to nawet w alpach ciężko zrobić, bo średnie nachylenie wynosi 20%. Kolega by musiał non stop pod niezłą górę jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Ładna pogoda i 34km przejechane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 20 Maja 2016 Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Wczoraj na spokojnie z sąsiadem 24 km szosy z średnią 20,4 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekUrbanowicz Napisano 20 Maja 2016 Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 75 km wreszcie wiosenna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi