marcinusz Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Lysa Hora. W sumie 1460m przewyzszen i dobra porcja zjazdow. Po szosowej wiosnie, wreszcie konkretne MTB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 2 Maja 2016 Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Nic nie pojeździłem w sobotę i niedzielę. Drobne kłopoty zdrowotne :-( Wczoraj zmieniłem w szwagra Krossie hamulce z mechanicznych na hydrauliczne Avidy. Zamontowałem nowe manetki i pancerze. Szwagier uradowany :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 2 Maja 2016 Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Póki co w 3 pokolenia, męsko, sieldlecki rajd rowerowy, ale tylko 30 km, choć dzień się jeszcze nie skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 2 Maja 2016 Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Sporo dziś asfaltu bo około 12 km ale poprawiłem rekord i prędkość max a do tego te przewyższenia. Najgorsze z tego wszystkiego jest to , że od 8 km zaczęły mi przerywać słuchawki a padły gdzieś przy 13 i jechałem wsłuchując się tylko w ślizgające się na kamieniach opony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 2 Maja 2016 Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Wczoraj dla odmiany jazda na grilla z plecakiem pełnym zamarynowanego karczku i zimnego piwska, w obie strony w sumie 11 km ze średnią 17 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek040982 Napisano 2 Maja 2016 Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Dziś kolejne kilometry. A dokładnie 134,47 z czasem 6:27:42 co daje średnią 20.81 km/h , co przy mojej wadze i pełnej sakwie uważam za świetne tempo. Do tego w związku że dziś Święto Flagi twarz opaliłem sobie w barwach naszej flagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 2 Maja 2016 Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Trzeci dzien czeskiej majowki: Smrk i Pustewny. Razem ok. 140km i ponad 4000m w pionie. Majowka zostala odbyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 2 Maja 2016 Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Wczoraj: 100 km ze średnią 24,1 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 3 Maja 2016 Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Wczoraj 41 km. po lasach iw wsiach. Wysłane za pomocą mTalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 3 Maja 2016 Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 W niedzielę: 1) rodzinne 10,6 km 2) szosa - 76,1 km ze średnią 28,7 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 3 Maja 2016 Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Wczoraj LB po zawodach, ale dziś powrót do roboty Szosowo z lemondką 94,4km, AVS 34,8km/h, 280m up. Ostatnie 17km po dobrej i płaskiej drodze fajnie wyszło, AVS 40,5km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 3 Maja 2016 Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Krótko ale ostro z bratem. Znów rekord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 3 Maja 2016 Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Wymieniłem linki i pancerze przerzutek. W życiu bym nie pomyślał, że zmiana tych elementów może tak pozytywnie wpłynąć na zmianę pracy manetki i przerzutek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indygo Napisano 3 Maja 2016 Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Dzisiaj rekordowe 150km (stary rekord pobity o 25km). Start z Krakowa do Parku Krajobrazowego Orlich Gniazd + zahaczenie o Ojcowski Park Narodowy i powrót do Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 3 Maja 2016 Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Dzisiaj Zagłębiowska Masa Krytyczna, 14 km + dojazd 15 km, tempo dla rodzin z dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 3 Maja 2016 Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Po wymianie linek przejechałem w ramach testu 30 km. Wysłane za pomocą mTalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 3 Maja 2016 Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 45 km w terenie z żoną. Złapał nas grad, deszcz i burza. Mokrzy ale szczęśliwi wróciliśmy do domu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 3 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Najszybsza moja jazda w tym roku - było żwawo, ale i tak nastąpiło " samozaskoczenie " W około 80 % las i drogi gruntowe - według licznika 42,88 km ze średnią 26,55 km/h , a według Stravy na smartfonie 42,1 km ze średnią 25,9 km/h ( MTB 27,5 " ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 3 Maja 2016 Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Majówkowa 100tka ze średnią 26km/h 90% szosa/ na mtb 27,5 kwiecień 430km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Wczoraj: 136 km że średnią 27,2 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Wczoraj 25,1 w spokojnym tempie z sąsiadem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Wczoraj 25 km ze średnią prędkością 23km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Pada, ciągle pada, więc dziś padło na trenażer 1h. Dawno się tak ze mnie nie lało. Ręcznik, koszulkę i gacie mogłem wykręciś i pewnie szklankę bym uzbierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Pojeżdżone 20km i próba zlokalizowania trzeszczenia przy deptaniu na pedał. Myślałem, że to pressfit, a okazało się, że to luz na pedale, który ma niewielki przebieg. Łożysko maszynowe + tuleja ślizgowa, więć luzu raczej się nie pozbędę :/ Kolejne pedały będą na kulkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Montaż hamulców i tarcz. Skracanie przewodów. Kiedyś musi być ten pierwszy raz. 10 km jazdy testowej, ale z hamulcem delikatnie. Niech się trochę ułoży. Tapnięte z mojego Mate 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi