Sansei6 Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Roboczy standard, dodatkowo doturlanie sie pod wiatr do serwisu i powrót, a na koniec... przeniesienie roweru zony do serwisu, bo po tym co zrobiła ze swoim jednośladem... nie dało się jechac, tylne koło zmasakrowane... rower pozostał w serwisie... w sumie teraz to najgorszy okres w roku z naprawami rowerów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Dziś: 80,6 km ze średnią 28,9 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati85 Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Dziś rekreacyjnie z żoną znów 12km, tempo spacerowe. Ograniczone możliwości Tapatalk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Dystans 36 km. kasowanie luzów na piastach i czyszczenie i smarowanie napędu. Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez Nikolaos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Wczoraj 19,2 km asfaltu ze śrdnią 29,5 k/h. Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez Supr_CK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GorskiSeba Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 73 km suchą szosą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Dziś: 101,3 ze średnią 26,9 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Dziś po za roboczym standardem w opadającej mgle rano, szybki wyskok z młodym na badania, potem popołudniowa przejażżka z najmłodszym i młodym... no i wieczorem jeszcze odebrałem rower żony z na prawy, po tym zmasakrowaniu tylnego koła...czyli sporo rowerów w ciągu dnia w różnej formie... km może i nie za dużo, ale czasowo sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 28km Super się jeździło dzisiaj. Dodatkowo smarowanie łańcucha i zmiana dętek na Schwalbe extralight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lone_Wolf Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja jestem świeżak i zielony więc zapisałem się na to forum A wcześniej wyczyściłem napęd, nasmarowałem łańcuch.Zrobiłem dziś w sumie 76km na suchej szosie i w gąszczu miejskich aut. Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez Lone_Wolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 82,7km po okolicznych lasach, 879m up, AVS 20,7km/h. A popołudniem mycie z błota i wymiana uzębienia na startowe. Dodatkowo wypiekanie klocków, bo znowu zawyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Dziś 38 km luźnym tempem, przedostatnia jazda przed sobotnią warszawą później mycie, dokręcanie i smarowanie, rower wygląda jakby niemiec pod kocem trzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Wczoraj montaż hamulców z mechanicznych na hydrauliczne. Jest różnica na plus. Teraz czas na przyzwyczajenie się do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Roboczy standard, pierwszy raz odebranie najmłodszego na jego 2 kółkach, a potem jeszcze prawie godzina kręcenia we dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Poprawiłem dziś geografię , na jutro sprawdzianów nie ma to można było sobie wyskoczyć Trochę się zgubiłem i przez to wyszła mi niezła pętla , szkoda tylko że wiatr był w niektórych momentach bardzo uciążliwy bo mógł bym utrzymać jeszcze lepszą średnia. Kolejny upgrade jest w planach: aktualne przełożenie zaczyna być zbyt wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Czyszczenie roweru 2,5h. Smarowanie. Wymiana oleju i odpowietrzanie hamulców (tył + przód). Z przodu herbatka a z tyłu kolor jak olej w dieslu .... Próba prostowania tarcz...bezskuteczna - na razie brak pomysłów ... chyba oddam do speca. Z tylu montaż nowych klocków. Wymiana linki tylnej przerzutki i ostatniego pancerza + regulacja. I to wszystko po weekendzie - Świeradowskich singlach w deszczu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Zamiast naprawić to tylko rozcentrowałem bardziej koło, jutro zanoszę do fachmena No nie moge się tego nauczyć, ni huhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 36 km. Po powrocie zrobiłem kask. Wymyśliłem tani, dobry i skuteczny sposób na wkładki do kasku. Stare już do wyrzucenia. Kupiłem samoprzylepną piankę akustyczną, wyciąłem kształty i wykleiłem (podwójnie,żeby było bardziej komfortowo i miękko). Teraz kask jest nawet jeszcze wygodniejszy niż jak był nowy. Czyli dużo radości po taniości. Brawo ja! :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arassuil Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Rozmontowałem kierownice z przyległościami bo coś piszczało przy skręcaniu w lewo, przy okazji wyczyściłem i nasmarowałem stery + przejażdżka 10km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Brawo ja! :-D Brawo Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 szosowo 88,06km, 464 up, AVS 36km/h, max 54,8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Po dwutygodniowym rozbracie z rowerem dziś wieczorne 26 km po lesie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Dziś: 200,7 km ze średnią 26,8 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Dziś mały przejazd po lesie kabackim :-) nie spodziewałem się że tu jest tak ładnie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lone_Wolf Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Póki co trasa Zabrze - Skoczów, może wrócę o własnych siłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi