parmenides Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 W deszczu 30 km na złomku mtb w Lesie Kabackim. Tak zwany odpoczyn, gdyby ne deszcz i mój bawełniany dresik, a'la "chłopaki spod skupu złomu". Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 (edytowane) jednak do Zalesia to kawał drogi jest Edytowane 29 Marca 2016 przez crust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Rano do pracy nieco w pospiechu, po pracy trochezałatwiania spraw i na tempo do domu uciekając przed burzą, uciekłem w ostatniej chwili już kropiło, ale jeszcze nie lało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Jazdy dzisiaj żadnej niestety nie było, ale za to serwisowo się udzieliłem. Jako że młodszy syn dostał dziś nowy rower (Romet Rambler 20"), to trzeba byli wyregulować i dokręcić trąbkę i nóżkę. Poza tym szwagra rower wziąłem na serwis,więc niemało roboty było: piasty, koła, hample, klocki,amor,napęd itd. Na jutro została już tylko wymiana linek i pancerzy + ew. regulacja i smarowanie. Na nowym stojaku serwisowym z Lidla robota idzie zdecydowanie łatwiej i szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roxorloops Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Z rowerowych rzeczy to miałem zamiar z samego rana wybrać się po stojak do lidla, ale po świętach ciężko było wstać to dotarłem dopiero o 10 i ku mojemu zdziwieniu wszystkiego było jeszcze w bród. Wychodzi na to, że małe zainteresowanie w mojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paszul Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Z rowerowych rzeczy to miałem zamiar z samego rana wybrać się po stojak do lidla, ale po świętach ciężko było wstać to dotarłem dopiero o 10 i ku mojemu zdziwieniu wszystkiego było jeszcze w bród. Wychodzi na to, że małe zainteresowanie w mojej okolicy. Również wczoraj wybrałem się po stojak z Lidla, z tym, że po pracy. Na miejscu byłem ok. 16:30 i udało mi się zgarnąć przedostatni stojak. Wychodzi na to, że albo towaru było dużo, albo miałem sporo szczęścia Stojak wytestowany, sprawuje się bardzo dobrze. Mam nadzieję, że zbyt szybko się nie wyrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 OK wszystko pięknie, ale ja do tego muszę dodać jeszcze ze 20-25 minut bo Ty liczysz od krawędzi lasu a ja muszę dojechać z okolicy M. Ursynów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Wymiana linek i pancerzy, regulacja, centrowanie, smarowanie. Rower szwagra zakończył tym samym przedsezonowy serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Pogoda coraz lepsza , dni coraz dłuższe to można bardzo przyjemnie pokręcić Czeka mnie smarowanie i czyszczenie napędu - gdzieś w sobotę i zbliża się wymiana opon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Rowerowo standard.. a wieczorem mocowanie żonie Torby na kierownicę 6l B'TWIN Ciekawe jak długo ta wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 38 km z avg 26.4 km/h po mniej więcej trasie Skandii w Dąbrowie górniczej 2015 i poprawiony zeszłoroczny czas o 3 minuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Standardowy dystans 36 km. Pogoda bajeczna, sama przyjemność taka jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Dziś: 82,5 km ze średnią 27,6 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 1 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 @ impa Zazdroszczę takiej ilości wolnego czasu w środku tygodnia - bite 3 godziny jazdy ( mogę tylko pomarzyć ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Wczoraj objazd trasy XC na Kazurce. WKK wycisnęło z tej górki wszystkie soki i podało w skoncentrowanej formie, trasa majstersztyk, będzie gdzie się ujechać, interwał goni interwał a i trochę techniki potrzebne Polecam (zawody Puchar Mazowsza MTB XC w najbliższą niedzielę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Wczoraj podjazdy. 14 km i 467 m przewyższeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Kumpel chciał dziś pojeździć na podjazdach i zjazdach , miał dzwonić ale nie zadzwonił. Korzystając z okazji że dziś dostałem jakieś "smarowidło" wyczyściłem napęd i nasmarowałem łańcuch. Przez noc sobie "wsiąknie" a jutro przetrę i pojadę testować. Używał ktoś tego? https://drive.google.com/open?id=0B5PNiHHHbr9DVEFmWnlvOTlIMUk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Dziś dla rozruszania stawów 95,6km ze średnią 23,7km/h na trasie Katowice-Pszczyna-Katowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Trochę asfaltu, trochę lasu, jeden rów. Razem 25 km ze średnią 21,5km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TK3 Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Miało być 70km, a było 25 po mieście. Bo wziął i se wypadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) TK3 Nie lepiej kupić jakiś pokrowiec? Miał być ładny dystans , ale zapomniałem włączyć endomondo i dopiero gdzieś na trasie to zrobiłem. Smarowidło się sprawdza , syfu nie ma a łańcuch idzie cichutko Edit : Wstawiłem nie to zdjęcie Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez Ychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati85 Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Pogoda ładna to korzystamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TK3 Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Ychu Tyle lat jeździłem bez pokrowca, aż w końcu trzeba było za to zapłacić ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Dziś wyprawa po 4 szyczty w Kielcach. Zdobyte zostały Karczówka, Patrol, Pierścienica i Telegraf. Łącznie 36,4 km i 627 m przewyższeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Dzis fajny wypad w teren ze znajomymi. 73 km przejechane :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi