qamian Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Wiatr, deszcz, śnieg, inne warunki atmosferyczne, ludzie, wypadek, jakiekolwiek inne zdarzenia losowe, omsknięcia, poślizg na kupsku, cokolwiek - średnia spada o 1km/h - liczysz to jako regres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 14 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Przecież było, że jest to nie do końca wymierne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Według poprawnie ustawionego licznika średnia prawie 24 km/h , a na Stravie 23,4 km/h ( smartfon z androidem ) Zwróć uwagę na czas zwłoki w przypadku zatrzymania w Stravie chwilę to trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Dziś grubszy serwis. Demontaż łańcucha, kasety, korby. Gruntowne czyszczenie. Czyszczenie i ogarnięcie tylnej przerzutki i suportu. Złożenie wszystkiego i smarowanie łańcucha. Został mi jeszcze temat klamki hamulcowej bo wczoraj zauważyłem tam płyn... w środę wyczyszczę to kompresorem i obadam - w najgorszym wypadku klamka do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Dziś: 100,5 km ze średnią 26,6 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 (edytowane) Przeczytałem Friela szkoda że nie wiedziałem o istnieniu tej książki w zeszłym roku, na pewno będę zaglądał często i pewnie w nast. zimę przeczytam ją sobie jeszcze raz Ciężko będzie w 100% wykorzystać tego co autor pisze o ilości treningów w tygodniu bo nie zawsze jest czas i energia ale trzeba próbować mógł dopisać jeszcze na końcu Dodatek D - rozwiązania treningowe dla fizola przemysłu ciężkiego ten sezon to i tak dopiero początek zabawy bo w zeszłym zaliczyłem tylko 2 krótkie wyścigi, i tak jeździłem kiedy i ile tylko mogłem ale trochę "na pałę", teraz przynajmniej wykorzystam trochę wiedzy z książki podczas sezonu pzdr! Edytowane 14 Marca 2016 przez misiojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 78km/h goralem z Gluchaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 KrissDeValnor strasznie oszukują na GPSie te różne sprzęty. Jak jeździłam swojego czasu z Garmin Forerunner 305 to potrafił na szosowej trasie w okolicach Gassów pokazywać kilkaset m przewyższeń (he he). Albo max prędkość np. 150 km/h A w niedzielę na ten prikład byłam na odcinku treningowym XC w Kabatach, który na Stravie jest jako segment i po zgraniu zapisu (z Edge 810) okazało się, że zapis jest przesunięty w stosunku do tej trasy o kilka ładnych metrów (segmentu mi nie zaliczyło, hehe). Po prostu chyba dryfowanie GPSa... Syf, kiła i mogiła A jak ktoś jeździ z telefonem to już w ogóle masakra jest. Swoją drogą, w niedzielę była tak doskonała pogoda, że normalnie nie chciało mi się z roweru wracać. Wczoraj przed południem jeszcze było git. A po południu jakiś kataklizm nastąpił i całe popołudnie napier... śniegiem z deszczem a potem w nocy. No i nie wiem dziś czy mam iść syfić rower na dwór czy wybrać trenażer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Na dwór! Tylko i wyłącznie. Trenażer to jak seks z gumową panią.... Żeby OT nie było, wczoraj stówka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Rano do pracy po topniejącym śniegu, w czasie pracy słuzbowo prawie dyszka, po kałużach już i powrót małym sniego deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bold Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Dziś słonecznie i sucho. Wykorzystałem. 62km za miastem. AV=28,3km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Na dwór! Tylko i wyłącznie. Trenażer to jak seks z gumową panią.... Żeby OT nie było, wczoraj stówka . No wiesz, chyba z gumowym panem Nie lubię trenażera ale równie bardzo nie lubię jak rower trzeba myć po każdej jeździe. Niemniej jednak poszłam wczoraj w plener i w sumie było przyjemnie chociaż rower oczywiście był do mycia... Dziś za to znów lampa ale pogoda zdradliwa, typ "z przodu grzeje z tyłu wieje" niby ciepło a jednak zimno. Ale i tak chwilkę pokręciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Jak kto woli ... Rzeczywiście, zdradliwa pogoda... Pokręciłem ponad 5 dyszek. Rozgrzewka przed jutrem... Liczę na fajną pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr_dave Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Las. 15km 1.5h i mam dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Dzisiaj jeździło się super. Po wymianie kasety, łańcucha, amortyzatora, kulek i wysmarowaniu i wyregulowaniu wszystkiego rower śmiga jak ta lala. Dziś 37 km. roboczego dystansu. Ponadto wreszcie zrobiłem porządek z narzędziami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Dzis: 107,6 km ze średnią 28,3 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Wczoraj teren. 16 km i 353 m przewyższeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Wyczyściłem rower po około 3 tygodniach stania ubłoconym , kręcić zbytnio nie mogę z powodu choroby. Chociaż nie jest tak źle , dostałem ofertę pracy w serwisie na całe wakacje więc przez wakacje sobie pokręcę , ale kluczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Co za pogoda dziś! Po prostu super fantastycznie było rano, nie chciało mi się wracać do domu więc 70km szosą pykło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Szybkie 40 km w terenie zakończone pięknym skurczem łydki na 8 km przed końcem doturlałem się jakoś do domu, o końcowej avg pozwolę sobie nie pisać. Chociaż tyle że pogoda dopisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Dziś popołudniowy wypad na górki. Tylko 12,3 km i 248 przewyższeń. Miało być więcej ale złapałem kapcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Po długiej przerwie przejechałem 23km. Wreszcie pogoda dopisała Dodatkowo zmieniłem ustawienie klamek i nasmarowałem łańcuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 230km, pikna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Wczoraj 38 km. po mieście. Wracałem jakoś po północy do domu i w Warszawie jakoś tak pusto było i przez to miło i bezpiecznie na drodze. Co prawda jazda pod wiatr, ale mimo wszystko bardzo przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Trening siłowy 12,5 km i 373 m przewyższeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi