pawel2208 Napisano 4 Marca 2016 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Zakup łatek i naprawa przebitej wczoraj dętki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 4 Marca 2016 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Dziś: 100,6 km ze średnią 26 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Wyczyściłem rower, umyłem koła, wyczyściłem i nasmarowałem łańcuch. Rower przygotowany na jutrzejszy wypad w teren ze znajomymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Wtorek - trenażer przez godzinę. Czwartek - pierwszy w tym roku dojazd do roboty na złomku. Niestety mój mtb zupełnie zardzewiał: Łańcuch sztywny, przerzutki nie działają (nie wiem czy linki, czy coś innego). Także jechałem na 16 kg potworku przez miasto (łańcuch co chwilę przeskakiwał na kasecie). 54 km, avg 23 km/h. Wieczorem jeszcze bieganie z małżą - krótko, bo syn był na tenisie i mieliśmy tylko godzinę. Dobiegnięcie na stadion - 5 km biegu, tempo 4:29 min/km i powrót truchtem na korty po młodego. Piątek - wyskoczyłem na złomku mtb (został z niego single speed - tylko jeden bieg działa, reszta zatarta kompletnie po zimie…) - 61 km, ok 25km/h. wieczorem bieganie z małżonką - 7 km, tempo 6:40 Sobota - bieganie samotnie: 6,5 km, tempo 4:35, stosunkowo niskie tętno. Dobrze jest raczej. Dzisiaj jeszcze pośmigam godzinę na trenażerze (na rowerze brakuje mi jeszcze siły - muszę trochę poprzepychać trenażera na niskiej kad z dużym obciążeniem). Jutro też niestety tylko bieganie i trenażer… pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blakeburn Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Temperatura na plusie i kilometry też, więc wyszło dziś 54,82 km ze średnią 22,20 km/h - wiatr nie chciał wiać w plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Pokręciłem dziś z bratem , bo sam pewnie bym się z domu nie ruszył , było około 4 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Dziś: 139,3 ze średnią 25,1 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 (edytowane) Żona namówiła mnie na wizyte w Decathlonie. Znalazłem na stojaku opone zwijana w promocji za dobre pieniążki. Szkoda, że była tylko jedna noa lae drugą kupilem przez neta. Natomiast po powrocie do domu zmieniłem przednią oponę. Liczę na to, że już przód nie będzie mi uciekał w błocie. Edytowane 5 Marca 2016 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 @siemalysy Co to za oponki? A ja byłem dziś pewny KOMa na króciutkim szybkim segmencie, wracam do domu, patrzę, brakło 3 sekund Poza tym 53km, avg 22.1 km/h, avg hr 167, na rockriderze żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Dawno tyle km nie strzeliłam, bo 72 Dość mocna dziś jazda była, bombę zaliczyłam ale na szczęście blisko domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Jazdy dzisiaj było mało, ale za to warsztatowo sporo. Wymieniłem amortyzator na nowy, wymieniłem łańcuch na nowy, czyszczenie, regulacje smarowania i serwis obu piast. Nawet swoje skórzane siodło wypastowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 W piątek trochę górek 16,2 km, 415 m przewyższeń. Sobota również górki 24,2 km i 476m przewyższeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Pojechałem na Kabaty i wsiadłem w Metro, na Młocinach czekał znajomy i do Modlina się poturlaliśmy, mieliśmy twierdzę itd ale lało więc wróciliśmy, znowu Metro i z Kabat na bazę. 80 km wpadło.( poniżej tylko z Modlina) Idę rower myć, syf straszny..;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Dziś 47 km w terenie. Początek w deszczu, później ciepło i fajnie [emoji4] Dużo błota na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 7 Marca 2016 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Wczoraj: 170,7 km ze średnią 27,3 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 7 Marca 2016 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Wyjątkowo lekko mi się dziś jechało. Przerzutki pracowały głównie w układzie 3x5 , 3x6 i 3x7. Trochę potrenowałem zjazdy i podjazdy i tak jakoś wyszło. Najwolniejszy kilometr to prawie 6 minut Za to najszybszy 1:51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 7 Marca 2016 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Wymieniłem uszczelki kurzowe na nowe w moim manitou. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 7 Marca 2016 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Ostatnio tylko do i z roboty smigam po 45 km dziennie ale cieszę sie z tego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 7 Marca 2016 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Wymieniłem córce revoshift-a na shimano sl-tx30 i zrobiłem ogólny przegląd roweru przed wiosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 8 Marca 2016 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Po niedzielnej przejażdżce i złapanym kapciu opona do wymiany. Powrót do domu z buta:( Wczoraj wymiana całego ogumienia - przód i tył oraz czyszczenie całego napędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 8 Marca 2016 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 9 km (słownie dziewięć kilometrów) proszę państwa między jeziorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 8 Marca 2016 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Dziś odebrałem oponę z paczkomatu [emoji2] Wieczorkiem wymieniłem. Ale dawno tak się nie namęczyłem bo opona najpierw nie chciała zejść z obręczy, a później nową z problemami założyłem. Na tą chwilę mam komplet opon Michelin z bieżnikiem prawie jak w Ursusie [emoji1] Przy okazji naoliwiłem łańcuch [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 8 Marca 2016 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Dzisiaj, klasycznie, rowerem do szkoły i z powrotem (~7km), a zaraz potem oddałem rower na gruntowny serwis Reby Dual Air i jutro niestety trzeba będzie się tłuc busem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 8 Marca 2016 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 32 km zjazdów i podjazdów serwis tylnej piasty w rockriderze ...i jak codziennie od 2 tygodni oczekiwanie na telefon kiedy odzyskam mojego cube'a :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 9 Marca 2016 Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Wczoraj 21 km górek 372 m przewyższeń. Po powrocie mycie całego roweru - po poniedziałkowym czyszczeniu nie było ani śladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi