Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 18

Rekomendowane odpowiedzi

Przez 3 dni odpoczywałem, bo niezbyt dobrze się czułem. Dzisiaj smętnie na rower wiec poszedłem pobiegać po lesie: 30 km, tempo 5:22.

Jutro wyjeżdżam na Śląsk i zabiorę szosę - może uda sie pokręcić trochę. Jak pogoda nie dopisze, to tylko bieganie po lasach murckowskich. Już się stęskniłem za regularnym jeżdżeniem.

Pozdr

Dziś bateria postanowiła zrobić mi psikusa i z 24% nagle telefon się wyłączył a po włączeniu zostało 3% baterii. Udało mi się tylko zarejestrować 18 km a około 12 km "przepadło". 

wl4bTS7.png

Jedno dobre , że chociaż poprawiłem średnią.

tY0sDmh.png

Dziś w pracy wypaliłem ostatniego fajka

Oby.

Rzucałem to dziadostwo kilka razy, zawsze mówiłem że to ostatni..:/

Od 2011 nie palę, nie widzę powodów dla których miałbym zacząć choć z drugiej strony znajomy zaczął po 10 latach. Podstępne gówno, trzeba być czujnym cały czas. Powodzenia.

@Ychu Galaxy s2 z andkiem 4.1.2 robi mi takie numery co jakiś czas (z tym że bateria potrafi zejść w ten sposób np. przy 60%)

Tak przy okazji, jak się w wyszukiwarce grafiki Googla wpisze rudy 102 to zdjęć różnych czołgów oznaczonych Rudy 102 jest na pęczki, więc zapewne żaden nie jest prawdziwy ;)

Rowerowo dziś jeszcze nic ale pewnie wyjdę pokręcić jak przeschnie ;)

więc zapewne żaden nie jest prawdziwy

No zapewne nie.

Galaxy s2 z andkiem 4.1.2 robi mi takie numery co jakiś czas

U mnie to galaxy core prime lte z androidem 5.1.1. Pisałem do samsunga i napisali żeby zrobić kopie plików i przywrócić ustawienia fabryczne.  

W czwartek przyszły "graty" do roweru żony, a że mi się niechciało to musiały poczekać do piątku :) . W piątek pobawiłem się z rowerem w piwnicy. Na sobotę zostawiłem sobie regulację przedniej przerzutki ( w piątek coś się nie chciała ustawić). Rower złożony, wyczyszczony, wyregulowany. Teraz tylko ładnej pogody potrzeba i całą rodzinką na rowery.

Po południu w sobotę trenażer. czas 46:53, dystans 23,86 km, śr. prędkość 24,7 km/h, śr. cad 79, śr. hr 140.

Wczoraj miała być normalna jazda ale tak wiało, że iść się nie dało a co dopiero jechać. Pozostał mi trenażer.

Najpierw rozgrzewka czas 17:36, dystans 8,5 km, śr. cad. 79, śr. hr 109, śr. prędkość 29,1 km/h

Potem jazd pod wiatr :) . Czas 1:01:53, dystans 34,1 km, śr. prędkość 33,1km/h, śr. cad. 92, śr. hr. 156

A dziś przez bite 1.5h tłukłem podjazdy na Dolinie Trzech Stawów :thumbsup:

Dobrze, że już niedługo będzie złożony nowy rower, bo na obecnym podjeżdżanie niektórych stromizm jest niemal niewykonalne. Albo przednie koło gubi przyczepność (geometria) albo tylne mięli w miejscu w błocie (opony). Ale było warto. Mały trening zawsze dobry.