Mod Team KrissDeValnor Napisano 8 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 (edytowane) Skromne 30 km ze średnią 22,7 km/h po lesie wczoraj i powtórka dzisiaj, a niewykluczone że i jutro. Jak na pierwsze jazdy od połowy listopada ( sezon zakończyła choroba ) jest nienajgorzej - zero treningów na nogi, zero trenażera, którego nie mam i raczej mieć nie będę. Może wszystkiemu " winne " jest nowe średnie koło , ale pasuje mi to i po rozjeżdżeniu liczę na udany sezon @ Rocky98 Ten dojazd, to do tego biegu Edytowane 8 Lutego 2016 przez KrissDeValnor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Czyszczenie całego roweru z błota po niedzielnej leśnej wycieczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Wczoraj 35,11 km asfaltu. Śr. prędkość 24,3 km/h, śr. kad. 87, śr. hr 155. Bardzo wiało ale nie zawsze jest z wiatrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Dziś: 75,6 km ze średnią 31,6 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Wczoraj 42,54 km asfaltu, śr. prędkość 26,2 km/h, śr. kad 89, śr hr 158. Znowu wiało ale się nie poddajemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 W niedziele serwis całego roweru . A od poniedziałku po 40 km dziennie do i z pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Wczoraj: 100,8 km ze średnią 30,2 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Wczoraj wymiana tylnej zmieniarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Rano w wietrze i intensywnych opadach, własciwie to niemal zamieci snieznej do pracy, jednak rower zna droge, bo nie wiele było widać A powrót na mokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Dziś tylko wymiana manetek z linkami i pancerzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Wczoraj trenażer. Czas 1:00:14, dystans 32,06 km, śr. prędkość 32,0 km/h, śr. cad. 94, śr hr. 153 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Pomorskie rozpoczyna ferie więc byłem trochę pokręcić. Coś mi strasznie auriga osłabła , nie jestem w stanie dwoma palcami się katapultować. Dam radę tylko przy użyciu naprawdę dużej siły a ważę około 53 kg , więc mam już plan na wieczór. Nie wykluczone , że wlecą niedługo jakieś klocki pół metal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Dziś wieczorne 22 km w terenie. Nie mogłem usiedzieć w domu. Musiałem się wyrwać, choć na trochę, choćby tylko sprawdzić jak działają moje nowe manetki XT z tylną zmieniarką również XT. Działa bardzo fajnie. Można byłoby jechać i co chwilę klikać w manetkę [emoji4] Dziś okazało się również, ze moje stare spodnie rowerowe popruły się po obu stronach wkładki i trzeba było je wyrzucić i odwiedzić Decathlon w celu zakupu nowych "portków"[emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Jak przeczytałem o tej przerzutce to przy okazji swoją przednią wyregulowałem. Czasem wrzucała na 3 bieg normalnie a czasem ściągała łańcuch na osłonę. O i jeszcze zmniejszyłem skok klamki tylnego hamulca do minimum. Też macie tak , że cieszycie się że wam się rower nie psuje ale jednocześnie chcieli byście przy nim pogrzebać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Dziś: 70,1 km ze średnią 25,5 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blakeburn Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Zimne dni znów wracają a ja marznę w butach SPD (trzeba kupić ochraniacz), ale mimo przeciwności udało mi się z kumplem wykręcić 50,14 km - średnia prędkość 22,48 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Postanowiłem dzisiaj wymienić obręcz, która miała 28000 km przebiegu (praca z vbrake) - po demontażu rozciąłem ją na pół. Obawiałem się że po tym dystansie niedługo ulegnie przetarciu na wylot, a tu bardzo miłe zaskoczenie. Materiału na bokach zostało jeszcze tyle że spokojnie do 50 tys. km bym dociągnął. Obręcz to budżetowy Remerx Dragon RMX 4519. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Przegrzałem hamulec , poprawiłem wynik itp. Zrobiłem też podsumowanie za styczeń. Wyszło mi 107,1 km , czyli w zasadzie słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Dziś tylko smarowanie napędu i teoretyczna nauka jak zrobić wheelie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Wczoraj trenażer. Miała być jazda w terenie ale niestety zaczęło padać. Czas 1:00:03, dystans 33,81 km, śr. prędkość 33,8 km/h, śr.cad 95, śr. hr 147. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Dziś: 210,2 km ze średnią 29,2 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Bylem w sklepie rowerowym, czyli systematycznie, malymi kroczkami zblizam sie do niego - roweru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Bylem w sklepie rowerowym, czyli systematycznie, malymi kroczkami zblizam sie do niego - roweru. Ja już planuje następny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Nie, nie, ja nie planuje nastepnego, mnie sie po prostu nie chce jezdzic. Moj rower ma 1.5roku a przejechane moze z 1000km. Nie mam czasu, jak mam, to jestem zjechany po robocie, zeby jeszcze krecic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Wiosna! Pokręciłam po Skarpie i po Lesie Kabackim, cyknęłam parę fotek i wreszcie umyłam rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi