ernesto Napisano 5 Grudnia 2015 Napisano 5 Grudnia 2015 Do i z pracy ostatnio tylko po 30 km średnio dziennie . Cytuj
Blakeburn Napisano 5 Grudnia 2015 Napisano 5 Grudnia 2015 Tylko 37 km w nowych butach SPD plus dwie spontaniczne gleby na bok Cytuj
parmenides Napisano 5 Grudnia 2015 Napisano 5 Grudnia 2015 Wreszcie wskoczyłem na szosę. OK. 101 km, avs 27,1 km/h. Niestety jechałem sam. Straszny był wiatr. Pozdr Cytuj
Supr_CK Napisano 6 Grudnia 2015 Napisano 6 Grudnia 2015 W piątek 32,2 km w terenie. Wczoraj 21 również teren Cytuj
parmenides Napisano 6 Grudnia 2015 Napisano 6 Grudnia 2015 Wczoraj w totalnym wietrze samotnie się urobiłem - 101 km, 27 km/h, niemal 4 godziny na świeżym powietrzu, w sumie z niewielkim tętnem, kadencja jak zwykle koło 90, ale zmachałem się jak mały Kazio. Wczoraj wszystko mnie bolało. Rano jednak już było dobrze. Odprowadziłem syna na turniej tenisa do jego klubu i miałem ze dwie godziny wolnego - zbyt mało, żeby pojeździć, zbyt dużo, żeby zmarnować. Poszedłem pobiegać. 15 km, 5:07/km, 1h 15 min biegania. Pogoda bajka jak na grudzień. Wieje, ale co tam - nie trzeba pędzić przecież. A kilka godzin na świeżym powietrzu da się wytrzymać bez zakładania tony ciuchów. pozdr Cytuj
Supr_CK Napisano 7 Grudnia 2015 Napisano 7 Grudnia 2015 Wczoraj 34,3 km po górkach. Był ogień w nogach Cytuj
siemalysy Napisano 7 Grudnia 2015 Napisano 7 Grudnia 2015 Dziś odebrałem rower z serwisu po wymianie sterów i jak się okazało po wymianie tylnego koła, które zostało wymienione w ramach gwarancji Po odebraniu roweru nie mogłem sie powstrzymać i zrobiłem mały przejazd przez kawałek lasu, park i później prosto do domu. Tylko 9 km, ale po prawie miesiącu abstynencji rowerowej nawet tak mikry dystans cieszy. Cytuj
parmenides Napisano 7 Grudnia 2015 Napisano 7 Grudnia 2015 A ja dzisiaj tylko smarowałem łańcuch w szosie, bo w sobotę jechałem z ćwierkaniem w tle. Cytuj
Nikolaos Napisano 7 Grudnia 2015 Napisano 7 Grudnia 2015 Dzisiaj wyczyściłem rower, po ostatnich jazdach w deszczu okropnie się ubrudził. Nasmarowałem stery, wyczyściłem i nasmarowałem łańcuch. Jeszcze kontrolne 5km. Cytuj
ernesto Napisano 7 Grudnia 2015 Napisano 7 Grudnia 2015 Wczoraj prostowanie haka tylnej przerzutki sposobem kolegi z forum rambolbambol . Hak wyprostowany idealnie przerzutka w końcu zmienia idealnie a nie żyje własnym życiem . Potem 37km na próbę . Dzisiaj dzień wolny od roboty wiec udało się trochę pokrecic 55 km wpadło pogoda piękna jak na grudzień. Cytuj
Sansei6 Napisano 7 Grudnia 2015 Napisano 7 Grudnia 2015 Niby standard roboczy ale rano początek prawie zaczał się kosiakiem.. cosmi na zębatkach przeskoczyło przy starcie i ratowałem się telemarkiem... czyzby już po 6 tyś km kaseta i łańcuch do wymiany Cytuj
parmenides Napisano 8 Grudnia 2015 Napisano 8 Grudnia 2015 Mgła taka, że trach wyjeżdżać na rowerze:) Poszedłem tylko rano pobiegać - 7 km w spokojnym tempie 5:15/km. Jutro jak nie będzie padać, jadę do pracy na złomku. pozdr Cytuj
Sansei6 Napisano 8 Grudnia 2015 Napisano 8 Grudnia 2015 Dziśrano ropboczy standard wydłużony o podwózkę młodego do przedszkola...a w zwiażku ztym opóźniony... nie wiedziałem,z ę o tej porze taki juzruch na mieście i jak to dobrze móc rowerem przebijać się szybciej Cytuj
siemalysy Napisano 8 Grudnia 2015 Napisano 8 Grudnia 2015 Dziś wieczorny wypad. Bryknąłem trochę ponad 30 km w sporej ilości również po lesie. Cytuj
Nikolaos Napisano 8 Grudnia 2015 Napisano 8 Grudnia 2015 Moje niezmienne 36 km. rano i potem wieczorem taka mgła że można by kroić. Rower i jeździec mokrzy jakby w deszczu jechali. Ot uroki jazdy w ciepłym grudniu. Cytuj
TrzecieKolo Napisano 9 Grudnia 2015 Napisano 9 Grudnia 2015 Wczoraj 2 godzinki w przerwie od pracy https://vimeo.com/148262069 Cytuj
drezyna Napisano 9 Grudnia 2015 Napisano 9 Grudnia 2015 TrzecieKoło, może żeśmy się gdzieś mijali.. Cytuj
TrzecieKolo Napisano 9 Grudnia 2015 Napisano 9 Grudnia 2015 Hehe, może Ja cały na czarno poza butami i kaskiem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi