Supr_CK Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Wczoraj wieczorkiem tylko 14 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Wczoraj godzina trenażera i 7,5 km biegania. Łatwiej teraz mi pokręcić w domu i zmobilizować się do biegu niż wyjść na samotną jazdę 2-3 godziny w tej pogodzie. Dzisiaj odpocznę, a w weekend znów trenażer i bieganie. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Dziś rowerowe to tylko małe zakupy Obejrzałem równiez na trekbikes.com film "unReal" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Dystans codzienny ale wskoczyło coś takiego po drodze i to nie awaria licznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Ostatnio tylko do i roboty po 25 km dziennie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Zmieniłem kasete , łańcuch i opony w moim giancie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Małe smarowanko końcówek linek hamulców... od tylnego dziwnie szura ale jakby w połowie przewodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 8 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Wymiana pedałów na nowe,zmiana łańcucha i czyszczenie roweru.Można iść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 8 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Dziś 90 km po różnym terenie [emoji4] Wiało przy okazji momentami bardzo mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 8 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Dziś:114,9 km ze średnią 27 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACOL Napisano 8 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 U mnie było 35km taki spacer [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati85 Napisano 9 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Zobaczyłem że w tylnym kole zero powietrza... A jutro miałem pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 9 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 U mnie tryb zimowy: mode on. Wczoraj godzina trenażera i 10 km biegania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 9 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 W piątek 15,7 km wieczorkiem. Sobotnie 6,7 km z całą rodziną oraz niedzielny wypad z sąsiadem 27,5 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 9 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Roboczy standard, ale powrót z przygodą... dla ominiecia samochodowych chlapaczy jechałem spokojnie przez park.. a tam sobie stała pani... spoko ominę ale co to jakaś linka.... aha... piesek... awaryjne hamnowanie, piesek ocalony ... rower po ziemi, ja ustałem w telemarku... ale nie dobrze przy takiej pogodzie i mżawce mieć okulary... no i cóż pani stała po prawej stronie szerokiego chodniak, malutki piesek był całkiem po lewej smycz na całej długosci chodnika plus ściólka... a apni z nosem w telefonie... ale na spokojnie, nawet światełko mi podała co odpało... tylko mnie kostka nieco boli od tego nagłego lądowania... ale już spoko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 9 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Do i z pracy razem 25km plus o mało mie na pasach wariat nie potrącił dodatkowo kapcia złapałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 (edytowane) 30 km po lesie w błocie i po śliskich liściach. W drodze powrotnej z lasu natomiast pod wiatr i przy padającym deszczu. Było krótko ale ekstra Edytowane 10 Listopada 2015 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Z racji padającego deszczu jazdy w terenie brak. Ale wyczyscilem rower, założyłem błotniki i ogólnie podregulowałem rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Dzisiaj znowu tylko bieganie. Pogoda nie jest rowerowa, a skoro można pobiegać, to jeszcze nie mam spinki na trenażer. Dystans: troszkę ponad półmaraton - 21,6 km; tempo spokojne: 5:38; tętno avhr 147 bpm. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 W końcu przestało padać i udało się wyjść na rower. 16,4 km typowego leśnego terenu i wzniesień. Wróciłem ufajdany w błocie. Było fajnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Dziś ze znajomym 75 km po okolicznych lasach i polach, zdarzał się też asfalt. Dużo błota, wiatr i padający momentami intensywnie deszcz. Przy okazji zupełnie niespodziewanie przejechaliśmy przez wieś Grunwald założoną w 500-lecie bitwy pod Grunwaldem z 1410 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Dziś: 160,3 km ze średnią 27,9 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 80km po podkarpackich górkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Takie tam 10 km rodzinnie po ciemku, przy okazji odwiedzajac rózne miejsca dzisiejszego swięta w mieście.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Dziś 25,5 km pościeżkach asfaltowo - szutrowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi