ernesto Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Wczoraj 48km dzisiaj 32plus 4 do rowerowego po części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Do roboty, na zdjęcia. Powrót w deszczu. Na złomku mtb, ok. 47 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 16 Października 2015 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Dziś brak czasu na jakis wypadzik rowerowy Jedyne co udało i się dziś zrobić rowerowego to założyłem błotnik przedni Racefender. Pogoda jest idealna aby ten kawałek plastiku przetestować, ale co się odwlecze to nie uciecze. W poniedziałek będzie dużo czasu żeby pojeździć. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 16 Października 2015 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Roboczo, ale prawdziwie jesiennnie, szaro z siąpiącym deszczem i śliskimi liściami... na których wyszło kilka opanowanych poślizgów przodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 16 Października 2015 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Trasa do szkoly i z powrotem 10km w ciaglym deszczu, test blotnikow, test zaliczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merxe Napisano 16 Października 2015 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Odebrałem nowe spodnie rowerowe. Nie wiem czy się liczy, ale nie udzielałem się jeszcze w tym temacie, więc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 17 Października 2015 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Dziś: 203,5 km ze średnią 27,98 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 11km, srednia 20,5. Podjazd 10%, na odcinku 2km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Dzisiaj po dłuższej przerwie 20 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Dziś po południu 30 km po lesie [emoji1] Dużo mokrych liści, sporo błota, mokro, a najważniejsze, że ciepło [emoji106] [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Dziś: 101,2 km ze średnią 28,3 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Wczoraj 28,8 km po 9 dniowej przerwie. Aż się lepiej zrobiło po tej przejażdżce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Wczoraj przekładka części z ramy do ramy .Gianta terrago zastąpił wiekszy i bardziej do mnie pasujący giant escaper .Później 28km na próbę wszystko działa idealnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Dziś 36 kilometrów głównie po asfalcie, poza tym czyszczenie napędu i serwis tylnej piasty (shimano xt) czyszczenie, smarowanie, zacząłem też przednią (własna konstrukcja Scott), ale konusy mają malutkie wżery, więc jutro kupię nowe na wymianę i dopiero skończę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Nie jeździłem, ale za to założyłem owijkę do starej szosy, przykleiłem jej taśmy odblaskowe, z przodu białą i z tyłu czerwoną, zamontowałem lampkę z przodu i dzwoneczek, a na koniec lampkę z tyłu. Tak więc rower jest zdatny do jazdy i jeszcze zapomniałbym, bo napompowałem koła, po osiem barów na koło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 wczoraj tylko 6,1 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Wczoraj 30 km po asfalcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Do pracy trochę ponad 50 km na mtb. Dzisiaj przygotuję szosowy rower na brevet 200 km na sobotę. I pojadę do apteki po żele etixxa i jakieś inne drobiazgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 73 km udało się suchą szosą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Dziś po południu 32 km po lesie [emoji4] Udało się wstrzelić pomiędzy padający deszcz. Dość ciepło 8°C i wilgotno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Dzisiaj serwis (smarowanie, wymiana zużytych konusów, kulki, regulacja) przedniej piasty i sterów, oj do sterów to ja naprawdę dawno nie zaglądałem, ale jużsytuacja opanowana i wszystko jest git. Jazdy dziś niestety nie było,bo rano jak wychodziłem padało i miało padać cały dzień, ale nie padało i żałuję że nie pojechałem rowerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Wczoraj 25 km po mieście plus kontrola ciśnienia w oponach i regulacja siodła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 wczoraj 28 km w 95% trasy mtb wiec było git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Mokro, ślisko, zimno super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Montaż nowych podkładek dystansowych pod mostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi