Markovsky Napisano 27 Września 2015 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 40 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 27 Września 2015 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Dziś: 131,1 km ze średnią 29,2 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 W sobotę wymiana kółek w tylnej przerzutce, czyszczenie i smarowanie napędu. Wczoraj 17 km z dzieciaczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 (edytowane) Dziś wymiana sztycy na taką jaką miałem czyli PRO Koryak tylko, że z offsetem 15 mm. Na razie tyle. Myślę że na rower uda mi się wsiąść już w środę[emoji4] Powoli pokonuje problemy zdrowotne [emoji4] Edytowane 28 Września 2015 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Dzisiaj z rana 88 km, avs 29,7, tętno spokojne, ale wiatr też spory i zimno - ok 14 stopni, ale odczuwalna temperatura niższa. Robi się jesień. Odkurzyłem trenażer i cały osprzęt do niego… Wracam też do biegania - wczoraj 11 km w tempie 5,37/km. Dzisiaj też przekroczyłem 10000 km w tym roku. Jeszcze parę planów mam. Na najbliższy weekend trasa dookoła Tatr - jeśli oczywiście pogoda dopisze. A potem, pod koniec października, ostatni brevet w tym roku - dookoła Wawy 200 km. I to będą chyba ostatnie długie trasy w tym roku. Może uda się wyrwać jeszcze kilka dni w Beskidach, ale to w zależności od pogody w listopadzie. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Dziś wróciłem na rower po chorobie i zrobiłem około 50 km co pewnie na dobre mi nie wyjdzie. Pojechałem znaną mi trasą i wracając postanowiłem że pojadę inną drogą i to był ten błąd. Krążyłem ponad godzinę po lesie kilka razy zawracając. W końcu dojechałem do jakiegoś asfaltu gdzie spotkałem starsze małżeństwo , zapytałem o drogę i wreszcie zobaczyłem znajomą mi okolicę. Dobrze że kogoś spotkałem bo inaczej pojechał bym w złą stronę i przejechał 12 km w drugą stronę. Już czuję jutrzejsze zakwasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Dziś: 72,3 km ze średnią 29,5 km/h Muszę w końcu kupić jakieś ocieplane nogawki,bo dziś z lekka zimno było @parmenides Gratki za 10k km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Dzięki, Paweł. Ty już zrobiłeś ponad 12k:) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 wczoraj 21,8 km. Trochę chłodno ale to jeszcze nie katastrofa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Ostanie trzy dni jeździłem po Amsterdamie. Przy takiej infrastrukturze jak tam można jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 43 km szosa + 2km basen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Zmiana manetek na SRAM X9 Trigger, które dzisiaj dotarły. Trochę regulacji przerzutek, smarowanie łańcucha i jazda testowa ok 17km. PS. Jest ktoś kto ma te manetki i jest w stanie napisać czy można w nich regulować pozycję dźwigni? Zauważyłem, że wyższe modele mają śrubę przy dźwigni dzięki której można ustwić manetkę pod dowolnym kątem. X9 tego nie ma, ale może da się to zrobić jeżeli się ją rozkręci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Dziś: 74,9 km ze średnią 29,9 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 30 Września 2015 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Wczoraj i dzisiaj po 30km dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 30 Września 2015 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Dziś: 76,3 km ze średnią 29,5 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Wczoraj 13,8 km po asfalcie i lasem na szczyt góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 (edytowane) Dziś po lesie 33 km bez forsowania się. Powoli dochodzę do siebie po problemach zdrowotnych. Mam nadzieję, że już będę mógł regularnie jeździć rowerem. Wrzesień był kiepski i zrobiłem tylko 186 km Edytowane 1 Października 2015 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 37 km po okolicy plus gleba na asfalcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 26km wieczornej jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Wczoraj 37,52 km po asfalcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Wczoraj po lasach prawie 100 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Zmiana manetek na SRAM X9 Trigger, które dzisiaj dotarły. Trochę regulacji przerzutek, smarowanie łańcucha i jazda testowa ok 17km. PS. Jest ktoś kto ma te manetki i jest w stanie napisać czy można w nich regulować pozycję dźwigni? Zauważyłem, że wyższe modele mają śrubę przy dźwigni dzięki której można ustwić manetkę pod dowolnym kątem. X9 tego nie ma, ale może da się to zrobić jeżeli się ją rozkręci? Nie da sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 @tobo, zdążyłem się już rozeznać w temacie, ale dzięki za odpowiedź Dzisiaj wymiana baterii w przednim oświetleniu i wieczorna przejażdżka z dystansem 23km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Wymiana ramy w moim Radonie na rozmiar mniejszą... Rozebranie roweru na części pierwsze poszło błyskawicznie, ale późniejsze czyszczenie wszystkiego, smarowanie, składanie, regulacje, etc. pochłonęły sporą część dnia... Ale rower, jak nowy Było od razu iść w 20''. Przy okazji ogromny plus dla Radon/Bike Discount customer suport. Załatwili mi nową ramę w tym samym malowaniu (spawana na zamówienie bo wymiana musiała być ten sam model w tym samym malowaniu) w niecałe 2 tygodnie i za bardzo, bardzo rozsądne pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Wczoraj: 74,7 km ze średnią 30,2 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi