Supr_CK Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Wymiana dętki w przednik kole i 20 km po okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 No... do pracy przyjechałem, 12 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 A ja też mało dziś bo pogoda się zaczęła psuć 20 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 36km ale połowa pod wiatr uff było mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Roboczy standard i z młodym 1,5 h rowerami na skate parku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Dziś: 100,2 km ze średnią 29,9 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 32 km po lesie. Drugi krótki wypad po próbie usunięcia dziwnych trasków podczas jazdy. Na chwile obecną wszystko jest ok. Trzasków nie słychać i diagnoza była raczej trafiona :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zygi83 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 40km po lesie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 10km do szkoly, wieczorem 5 km na zuzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 10 km po lesie i 10 szosą [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 30 km po okolicy. Trochę wiało ale nie zawsze jest super pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acro78 Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 46 km - górki i leśne szlaki (pełne piasku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 27km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 5 Września 2015 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Ostatnio tylko do i z pracy po 30 km dziennie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 5 Września 2015 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Dziś: 200,9 km ze średnią 29 km/h https://www.strava.com/activities/385520585 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 5 Września 2015 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 (edytowane) @impa niezły wynik [emoji106] [emoji4]Dziś po zachodzie słońca mocne 28 km. Na dłuższe dystanse chwilowo brak czasu, dlatego na krótszych wypadach daje z siebie wszystko [emoji1] Edytowane 5 Września 2015 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 5 Września 2015 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 28km, malo czasu , a trzeba by te 50 zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 5 Września 2015 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Dziś tylko szybki wyskok do akwarystycznego po pokarm i rybki z młodym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 6 Września 2015 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 A JA DZIŚ TYLKO 15 [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 6 Września 2015 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 A ja jeszcze mniej... ale za to ponad 1000 w pionie. Wjazd na Śnieżkę, 5 open, 2 w kategorii, czas 1:35:46 Warunki wprost makabryczne. Na dole w Karpaczu około 10 stopni, na górze 2 stopnie, odczuwalna -5. Bardzo silny wiatr, deszcz i deszcz ze śniegiem cały czas. Tuż pod szczytem dosłownie zwiało mnie z roweru. Zjazd to była tortura dla rąk i twarzy, zwłaszcza, że grad zaczął padać. Ale i tak było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acro78 Napisano 7 Września 2015 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 70km - średnia 25.24km/h, 50km w pełnym deszczu i pod wiatr wróciłem kompletnie mokry, a z butów wylewałem wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 7 Września 2015 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 W sobotę 30 km po asfalcie. Ale dziś odwiedziłem LIDLA z rańca bo mają w promocji ciuchy rowerowe i kupiłem sobie ocieplane spodnie na szelkach, skarpety i koszulkę. Po południu trzeba się w to ubrać i wypróbować bo pogoda odpowiednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 7 Września 2015 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Czyszczenie napędu. U Was też tak pada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 7 Września 2015 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Rano zabrakło jakieś 500 m do pracy bym nie przemókł... po pracy.. juz obojetne, ale złapało w połowie trasy... mokro i zimno ale co tam, rower popłukał się w końcu z letniego kurzu... jeszcze w to lato tak nie zmokłem w sumie to u mnie prawie wogóle było bez deszczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 7 Września 2015 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Ja wczoraj wycentrowałem tylne koło w treku po ostatniej awarii założyłem też szpryche . Potem 35 km na sprawdzenie . Dzisiaj do i z pracy razem 30km . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi