Markovsky Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 20km "testowe" po zmianie kierownicy w crossie na prosta. Rower prowadzi sie lepiej, szybciej przyspiesza, jest bardziej zrywny. Niestety przednia przerzytka kilka razy zrzucila mi lancuch miedy suport a korbe :/ Jutro mycie i regulacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTBowiec97 Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Poranne i wieczorne kręcenie. Razem 45 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 42 km. Po mieście i powtórna regulacja ustawienia gripów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Dzisiaj 46km . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) Pełny serwis dwóch piast (przód i tył) shimano i bębenka plus przy okazji szorowanie kasety i czyszczenie łańcucha. Jeździć mi się już dzisiaj niechciało. Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez mmisiek9612 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) Dziś roboczy standard, kilka km w upale z 15 kg plecakiem... na działke nad Zalew i nocny powrót... koło 15 km to spokojnie Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez Sansei6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syringe Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Mamy gorący okres to i pyłu na wiejskich drogach pełno. Po 40km zaczęło mi coś klikać w sterach. Po powrocie do domku odkręciłem kierownicę, powyciągałem łożyska. Pożądnie powycierałem smar z pyłem i przesmarowałem na nowo. Kiera ładnie lata, a i klikać przestała. Pierwszy serwis Moona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Dzisiaj pełny serwis Czyszczenie, smarowanie, regulacje. Wymiana baterii w oświetleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 40Km przelajowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 miastowe 36 km., regulacja i zabiegi zmniejszające piski hamulcowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 56 km wieczorkiem po lasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 12km sprawdzić lampkę. Byłoby więcej, ale burza idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Dziś rano wypad do lasu i 35 km nakręcone w bardzo przyjemnych warunkach, o jakie teraz naprawdę trudno. Przed południem zaprowadziłem rower żony do serwisu. Podzas ostatniej gleby skrzywiła hak przerzutki. Nie mieli na miejscu nowego haka dlatego musiałem zaprowadzić cały rower i hak został wyprostowany. Jest na tyle ok, że przerzutka działa jak należy, a nowy hak został zamówiony. Na przyszłość jak znalazł. Po południu w moim Krossie wreszcie zamontowałem amortyzator. Miejsce fabrycznego XCM-a zajął Rock Shox 30 Gold TK Solo Air. Początkowo miał być Raidon, później Epicon a ostatecznie kupiłem Rock Shoxa. Jestem zadowolony z zakupu i z faktu, że będę miał amorek, a nie atrapę. Wieczorkiem jeszcze pojeździliśmy trochę z żoną. Zrobiliśmy 20 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Mycie roweru, smarowanie lancucha. Wieczorem 35km O.o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syringe Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Dziś wieczorkiem prawie 20km. Czyszczenie łańcucha i smarowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 29,5km wieczorkiem, smarowanie łańcucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTBowiec97 Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Dziś 30 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarlosPL Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Dojazd i powrót z pracy - 28km. Poza tym mycie i smarowanie łańcucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Dziś od rana buszowanie po lesie. Nakręcone 50 km i prawie 530 m przewyższenia. Pierwsze kilometry z nowym amortyzatorem i muszę przyznać, że takiej różnicy w pracy pomiędzy obecnym, a starym się nie spodziewałem. Po południu miałem zrobić szejka łańcucha i wyczyścić napęd, ale jakoś nie mogłem sie zebrać. Na noc wrzucę do benzynki, rano dokończę czyszczenie i smarowanie. Jutro kolejny wolny dzień od pracy czyli od rana znów rower i ogień do lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 56km po ciemku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Dziś zaliczyłem swoją pierwszą jazdę w środku nocy-start o 00:43 powrót o 04;23 więc 100% jazdy o świetle lampki.O ile często śmigam wieczorem to o tej godzinie to dla mnie nowość :-) W sumie jazda w nocy jest całkiem spoko bo:zerowy ruch samochodów(przynajmniej u mnie)jest też sporo chłodniej niż obecnie za dnia :-) https://www.strava.com/activities/368546463 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Śmiganie po Puszczy Niepołomickiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Wieczorno-nocne 37 km z kumplami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syringe Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Troszke ponad 20km w Parku Krajobrazowym w Kazimierzu Dolnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Wczoraj 25km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi