Nikolaos Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 35 km. Po asfalcie. Rano i wieczorem jazda całkiem przyjemna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Dziś: 121 km ze średnią 31,2 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiffka Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 3,5 km-a na wał odrzański do parku na piwko, potem powrót do domu. Jestem wykończony, ale za to moja kobieta zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trollax Napisano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 30 km na fixie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Dziś: 91,3 km ze średnią 27,5 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarlosPL Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Ja aktualnie mam nocki, więc jeżdżę późnym wieczorem i wczesnym rankiem. Temperatura znośna więc nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Wczoraj 38 km. dystans dom - praca - sklep rowerowy - praca -dom. Ponadto smarowanie łańcucha i konfiguracja nowego licznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Wczesny ranek - o 7:20 byłem już po 45 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 80km przejechane... średnia odwrotnie proporcjonalna do temperatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shmitt Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Zawsze budzi we mnie podziw wiedza o ilości przejechanych kilometrów o średnich podczas jazdy.... Jedzie się dobrze , albo źle.. Jak często bywa w moim przypadku od domu z wiatrem do domu pod wiatr..słabiej niż zazwyczaj,lecz w końcu zamiar miał być "rekreacyjny"Nikt nie mówi,że jazda na rowerze to sama przyjemność - często twierdzę ,że zwykła mordęga- jednakże kolarze to masochiści Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez Shmitt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Dziś: 118,2 km ze średnią 28,7 km/h Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez impa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Dziś z żoną 35 km rano w zdecydowanej większości po lesie. Było ekstra. W lesie przyjemnie, a temperatura nie przekraczała 25°C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarlosPL Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Dziś z żoną 35 km rano w zdecydowanej większości po lesie. Było ekstra. W lesie przyjemnie, a temperatura nie przekraczała 25°C.Z żoną, w lesie... musiało być przyjemnie [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Wczoraj 67 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiZek Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Regulacja przedniej przerzutki i 10 km by wytestować. Ciągle przykładam się na 140 km, ale wciąż jest gorąco i obawiam się, że w najbliższym czasie pojadę pod koniec sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Montaż nowych gramów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 45 km też po lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 30km lasem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Dziś tylko 21 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) Wczoraj po południu 36 km po lesie. Trasa specjalnie wybrana pod kątem ilości podjazdów. Miałem ochotę porządnie się zmęczyć przy nie za długim dystansie. Pogoda troche pomogła w tym chociaż było całkiem znośnie i ten miły wiaterek choć w lesie mało odczuwalny. Przy okazji udało mi się poprawić o 10 sekund mój dotychczasowy najlepszy czas na podjeździe 10%, oczywiście na króciutkim dystansie. Satysfakcja jest bo progres zaczyna być widoczny i odczuwalny. Zauważyłem też, że odkąd zmieniłem koła o wiele łatwiej jest mi się rozpędzić. Wieczorkiem chciałem skrócic przewody hamulcowe, ale żona wyciągnęła mnie na krótką 18 km przejażdżkę późno wieczorną. Dziś natomiast udało mi się skrócic przewody hamulcowe, nareszcie rower z przodu wyglada jak rower Żałuję jedynie, że wcześniej tego nie zrobiłem. Obawiałem się, że będzie konieczne odpowietrzanie układu, a w serwisie sporo trzeba czekać na kolejkę. Udało się bez odpowietrzania. Nie zauważyłem zmiany skoku klamki i inych objawów świadczących o powietrzu w układzie. Ale pojeżdżę i zobaczę. Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Wybrałem się na 65 km, ale o 7 rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Dziś: 82,5 km ze średnią 32,5 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Dziś pierwsza jazda na szosie po trzech tygodniach spędzonych prawie wyłącznie na góralu. Woooooooo, poczułam się, jakbym dostała Ferrari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 77 km w słońcu Czas 02:39 VAVG29.06 km/h Podjazdy 1073m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Dziś poranne 30 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi