Nikolaos Napisano 30 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 39 kilo, popołudniowy "wmordewind" zmęczył mnie niemiłosiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 32km na "wakacyjnym" ss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acro78 Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 wymiana pedalów na XT PD-M780 dojazd 7km + 60,5km w lesie z rozjazdem po sciezkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matief Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Wczoraj 2 x 30 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Ostatni dzień przed urlopem i trochę do pracy, a trochę ostatnie sprawunki. Rower mtb po lesie, ścieżkach rowerowych, drogach i chodnikach. 59,2 km, avs 21,1 km/h - aaa - potwornie dzisiaj u nas wieje. W lipcu 1405 km, z czego połowa albo w górach, albo na stalowym złomku mtb. Fajny był rowerowo ten miesiąc. Sierpień urlopowy, więc pewnie będzie duuuuużo jeżdżenia. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Dziś: 70 km ze średnią 28,8 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 (edytowane) Wymieniłem klocki hamulcowe z tyłu w Kellysie żony, zamontowałem w nim rogi Accenta i założyłem osłonę neoprenową tylnego trójkąta. Do tego wieczorne czyszczenie napędów w Krossie i Kellysie, smarowanie łańcuchów i ogólne przygotowanie rowerków na jutrzejszy wypad nad jezioro Sulejowskie. Edytowane 31 Lipca 2015 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prz3mo77 Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 15km emeryckim tempem "po mieście" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Wczoraj 40 km. Po mieście, bardzo przyjemnie,bo najpierw z wiatrem a potem wiatr ustał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) Wczoraj rano wymiana tylnej opony na RaceKing i testowanie na 50-cio km trasie singli Polsko-Czeskich, zaczynając ze Świeradowa Polecam. Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez cinek1987cinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Wczoraj 78 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Wczoraj 30km po mieście dzisiaj za to zamontowałem bagażnik do mojego treka na jutrzejszy wypad do Bytowa. Przy okazji zmieniłem tez opony na kendy z drugiego roweru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 34 km po stolicy rodzinnie, a nie tylko jeżdzenie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarlosPL Napisano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 A ja dzisiaj już o 5 rano na rowerku... do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Kolejna setka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) Wczoraj wspólnie z żoną zaliczyliśmy świetny rowerowy dzionek. Rano rowery zapakowaliśmy na auto i wyruszyliśmy do Smardzewic. Tam auto zostało na parkingu i ruszyliśmy rowerami pokonać trasę wokół jez. Sulejowskiego. Przy okazji pojechaliśmy odwiedzić Tomaszowską Okrąglicę czyli: rezerwat niebieskie źródła, skansen rzeki Pilicy w Tomaszowie Maz. i Groty Nagórzyckie. Fajne miejsca, uważam, że warto je zobaczyć Szlak im. Zygmunta Goliata wokół jez. Sulejowskiego miejscami jest nie do przejechania na kołach, chyba że wybierzemy się tam fatbikiem. Piachu cała masa. Ja na oponach 2.2 jakoś przejeżdżałem, ale też nie wszędzie. Natomiast crossowy Kellys mojej żony kilka razy kapitulował i było pchane. Po pokonaniu 3/4 szlaku postanowiliśmy zmodyfikować planowaną trasę i pojechaliśmy leśnymi bardziej ubitymi ścieżkami dokładając trochę kilometrów, co nie było dużym problemem. Do auta wróciliśmy chwilę po zachodzie auta Dystans 80 km w tempie wycieczkowym, sporo fotek, fajnych momentów, dużo wspólnego śmiechu i dzień zaliczony do bardzo udanych i cieszy mnie to, że małymi kroczkami udało mi się zarazić żonę pasją do rowerów Do pomocy w pokonywaniu trasy używałem Locusa z wgraną mapą wydawnictwa Compass. Miałem też rezerwową wersję papierową. Jeżeli ktoś miałby ochotę tam w przyszłości pojeździć niech odezwie się do mnie na priv. Mogę pliki mapki podesłać na e-maila. Co do elektronicznej wersji mapy spisała się nieźle. W jednym miejscu tylko wyprowadziła nas na teren prywatny i musieliśmy zawracać. Ps. Początek wycieczki nie zapowiadał się miło i fajnie. Najpierw niegroźna gleba żony na pierwszych metrach. Po około 6 kilometrach złąpana guma w Kellysie. Ale to były tylko złe dobrego początki... Fotka z Grot Nagórzyckich - może ktoś z okolic się zachęci do odwiedzenia... Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) Dziś: Oddałem rower do serwisu-w piątek poszła mi linka od tylnej przerzutki,przy okazji będą wymieniane wszystkie linki oraz duża tarcz,mała tarcz,kaseta,łańcuch,hak,owijka i kółeczka przerzutki :-) Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez impa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Dzisiaj 123 km piękna pogoda aż się do domu wracać nie chciało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Trochę kręcenia rodzinnego w upale...niby po okolicy a nie wiem kiedy 15 km wskoczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 31 kilometrów z kolegą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekUrbanowicz Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 31 km rower + jakieś 2,5km pływanie (Kryspinów) + 35km rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarlosPL Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Ja poza tym, że byłem na rowerze w pracy to byłem też kibicować kolarzom na mecie 2 etapu 72 Tour do Pologne w Dąbrowie Górniczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 15,5 Km średnia : 19,01 w 34 stopniwym upale. Niestety w piatek ma byc 40... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Niby roboczy standard plus na działke (ale tu koło 5 km z pelcakiem wazącym 8 kg) i jeszcze kilka km przed powrotem.. i ponad 15 nie wiadomo kiedy w upale wpadło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kumek Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Dziś 14 km pod miastem, duszno strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi