Ipla Napisano 20 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 47km/1:50:00/1.139m/SpeedAVG 25.3km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acro78 Napisano 20 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 50km/1:51:31/ avg 27.0km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 20 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Dzis pierwszy po dłuższym urlopie roboczy standard... plus trochę kręcenia z dzieciakami.. no i i nauczenie młodego zawracania na rowerze po nauczeniu jazdy bez bocznych kółek... po mału do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 (edytowane) Dziś przyszedł zamówiony czujnik z podstawką do Sigmy. Zamontowałem w rowerku. Już licznik działa jak należy Później nasmarowałem łańcuch bo po ostatnim myciu roweru zapomniałem. Trochę podniosłem nos siodełka (o jeden ząbek na jarzmie sztycy) i trochę bardziej wysunąłem sztycę, gdyż miałem wrażenie, że mam trochę za nisko siodło. Za kilka chwil powinna wrócic z pracy moja narzeczona to zajmę się jej rowerkiem .Też już czas na czyszczenie i smarowanie łańcucha. Pozdrowionka Edytowane 21 Lipca 2015 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 55km/1:50:00/ avg 30km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Roboczy standard i wieczorkiem godzinka jazdy z rodzinką... relakoswo po terenowych dróżkach i trochę też po utwardzonych koło 15 km wskoczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Wczoraj i dziś po 39 km dziennie i dalszy serwis mojego niedawno zakupionego mtbka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Dziś 20 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTBowiec97 Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Dziś tylko 18 km, ale za to czyszczenie amortyzatora i regulacja hamulców, bo już się tego domagały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Dziś 45 km.asfaltu i smarowanie łańcuchów u dzieci i żony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acro78 Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 50.30 km / 02:07:01 / 23.8 km/h - po okolicznych lasach i górkach - idealnie pomiędzy dwoma burzami Po powrocie za to pełne czyszczenie z tego co pozbierałem po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Dziś: 59,8 km ze średnią 30 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Zamiana opon przód z tyłem , jednak zmienię komplet na nowe a nie pojedynczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acro78 Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Serwis cześć dalsza z dnia wczorajszego, za sugestią towarzyszy z jazdy w rowerze zaszły pewne modernizacje w ustawieniach (mostka i siodła), pierwsze wrażenia pozytywne. Jutro plan na 70km w terenie zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Do pracy do dalszego ale lepiej wyposazonego rowerowego, zakup siodła na działkę pod dom i jeszcze ciągłe poprawianie, dostosowywanie siodła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Dzisiaj 59,5 km, 1364 m w pionie. Ostre wjazdy max po 18%, ale taka Chrobacza łąka to 2 km ze średnim nachyleniem 12%, a Góra Żar to ok. 8 km ze średnim nachyleniem ponad 7%. Kocierz, Przełęcz Targanicka ze swoim maxem 18% to fajne podjazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Dziś tylko 30 km po mieście. Zrobiłem "żonie" niespodziankę i pojechałem po nią do pracy. Razem wróciliśmy do domu. Przy okazji wysłuchałem dziwne popiskiwanie z okolic tyłu roweru mojej wybranki. Po powrocie spradziłem koło, wszystko bez zarzutu. Luźna była stopka i wydaje mi się, że to ona wydawała ten dźwięk. Jutro się okaże. Wczoraj mi się nie chciało to musialem dziś wyczyścić i nasmarować łańcuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zygi83 Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 40km w poszukiwaniu zgubionych kluczy (ostatecznie misja zakończona powodzeniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 36 kilo asfaltu po mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Po niedzielnej wywrotce i próbie wyprostowania haka, nie wytrzymał i pękł. Dzisiaj kupiłem nowy hak, założyłem i wyregulowałem przerzutkę, nasmarowałem łańcuch i zrobiłem wycieczkę po okolicy - 21km Jednak hak prostowany na oko, mimo, że wydaje się prosty, nie pozwoli przerzutce pracować idealnie. Teraz jest bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Dziś: 55 km ze średnią 31,1 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Dzisiaj 44km po okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Roboczy standard działkowo i ciągła walka z dostrojeniem sobie nowego siodła... chyba już mam jakiś kompromis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matief Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Dziś 30 km ze średnią 24.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Do pracy bez wiatru, ale z pracy pod wiatr, ten najgorszy, myślałem ze wymięknę. Dałem radę. W sumie 36 kilo asfaltu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi