adhed Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Pojeździłem dzisiaj trochę po Ślęży i Raduni - ładna pogoda, słońce, a i temperatura idealnie około 20 stopni :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 dzis 32,4 km ze srednia 28,2 km/h to mój nowy rekord na tej trasie jutro dzien przerwy od roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hszonszcz Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Po dłuższej przerwie wsiadłem i pojechałem rekreacyjnie 30 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Regulacja hamulca przedniego bo już klamka szła luzem do kiery a podobno klocki semi-metal. Oraz smarowanie i regulacja przerzutki a było to tak : Jadę do biedronki bo mama miała zakupów dużo rozpędzam się wrzucam 3 normalnie weszła redukuje na 2 przed zakrętem zeszło git , jadę na prostej chcę wrzucić 3 nie idzie zrzucić na 1 nie idzie .... Myślałem że to śruby wychylenia bo sprężyna się trochę wyrobiła ale to nie to. Całą przerzutkę (nie dosłownie , wszystkie jej łączenia) ze strzykawki olejem oblałem i wytarłem nadmiar , przerzutka się rozruszała ale jeszcze regulacja wychyleń i napięcie linki bo to też w między czasie zepsułem Przerzutka chodzi w miarę , wiadomo nie jak nówka ale działa choć przy dobrej regulacji pewnie by chodziła jak nowa ale robiłem to w sumie 1 raz w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Dziś: 81,36 km ze średnią 32,2 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matief Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Dziś dokładnie 40 km ze średnią 21,7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweuszek Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Dziś razem z żoną NA SZOSACH do obiadu 56 km, po obiedzie 57 km. Żona przy okazji testowała nowe koła AMELINIOWE i ... stwierdziła że są lepsze niż jej oryginalne 80mm karbony . Nabazgrane na Note4 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Dziś: 200,87 km ze średnią 29,2 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 A ja dziś 50 km [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Dziś: 40,70 km ze średnią 25,2 km/h+smarowanie łańcucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acro78 Napisano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 A ja wczoraj 28,2km z średnia 24,8km/h przez las w Mosina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 dziś 33,1 km ze średnia 27,6 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hszonszcz Napisano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Dziś: 40,70 km ze średnią 25,2 km/h+smarowanie łańcucha [emoji106]Nie jestem przyzwyczajony do takich Twoich przelotów. [emoji6] Prawie zawsze są trzycyfrowe [emoji6] [emoji2] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 @@hszonszcz, Jak czasem masz dziennie do dyspozycji 2h na rower to tez robilbys trzy cyfrowe? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Dziś: 82,41 km ze średnią 30,2 km/h impa, dnia 28 Cze 2015 - 10:52 PM, napisał: Dziś: 40,70 km ze średnią 25,2 km/h+smarowanie łańcucha Nie jestem przyzwyczajony do takich Twoich przelotów. Prawie zawsze są trzycyfrowe Troszkę mniej czasu mam na kręcenie Edytowane 30 Czerwca 2015 przez impa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 W niedzielę super zawody w Kielcach, 41 km po górkach dołkach i wertepach oraz od czasu do czasu strumykach i 3 miejsce w kategorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 W niedzielę super zawody w Kielcach, 41 km po górkach dołkach i wertepach oraz od czasu do czasu strumykach i 3 miejsce w kategorii Szkoda ze nie wiedzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Demontaż przedniego hamulca , w oczekiwaniu na aurige. Wy mówiliście że BB5 ma małe klocki. Tak wyglądają w porównaniu z łatką do dętki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 (edytowane) dziś 32,5 km ze srednia 26,6 km /h . W tym jee b aa nym kraju to nawet przy temp 29 st musi wiatrem napierdzielac... ale nie bede ukrywał ze dzis mi sie nie chciało bo od soboty miałem ucho zatkane i wkoncu po jeżdzie odetkałem... + naprawa blokady amora, bo wczoraj urwałem Edytowane 30 Czerwca 2015 przez Michalik85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acro78 Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 wczoraj wieczorkiem 51km z średnią 24.94 km/h (35km po lasach i reszta rozjazd po asfalcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Dziś:77,38 ze średnią 29.9 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 (edytowane) Montaż aurigi , jednak przyszła szybciej ale te tarcze tektro to masakra ... przyjechała cała krzywa jutro prostowanie mnie czeka. @Edit: Nie wytrzymałem , musiałem pojeździć i masakra. Szybkie prostowanie w plenerze było git. Na szyszkę wjadę dzwoni , na właz od kanalizy dzwoni , na kratkę tą po boku drogi co woda spływa dzwoni ... Ktoś zaraz mi napisze "Mało sztywny amor masz" gów*o prawda RT 76 nie dzwoniła wcale , prosta była idealnie a to gówno od tektro ... niby ma 8 ramion a jest jak z papieru. Jak tylko znajdą się finanse na adapter to zakładam starą RT 76. Sam hamulec jest w miarę choć nie wiem jakie tam klocki są , wie ktoś? Przy hamowaniu cisza Edytowane 1 Lipca 2015 przez Ychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 W rowerze mojej narzeczonej są fabrycznie zamontowane tektro aurigi. Na samym początku było super. Fajnie hamowało i było cicho. Teraz hamuje dobrze tylko podczas hamowania tył jest głośny. Dźwięk jest dziwny ani to tarcie ani piszczenie. Podczas jazdy nic nie słychać, nic nie dzwoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Zmieniałeś tam klocki? Bo przed zakupem przeczytałem dosłownie wszystkie tematu na forum z tagiem "Auriga" i właśnie podobno te klocki standardowe mają tendencję do szklenia się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matief Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Wczoraj na dobry początek miesiąca 67 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi