parmenides Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Kurcze drasnął poważnie. Pewnie właściciela nie było i nie wiesz czy pies był szczepiony. W takim razie idź do lekarza czym prędzej. Edytowane 22 Czerwca 2015 przez parmenides Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Dziś miałem pojechać PROGRAM OBOWIĄZKOWY, czyli 53 km, jednak musiałem zrezygnować, bo ... podleciał pies i uje.ał mnie w nogę. śmierdzi wścieklizną na kilometr ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Dokladnie, nie ma niestety zartow w takich sytuacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweuszek Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Jest takie miejsce, gdzie zawsze po polach biega kilka psów. Zawsze biegają za rowerzystami - lubiałem im czasami uciekać przy ponad 40 km/h, jednak wystarczyło przestać pedałować i psy sobie odpuszczały. Dziś trafił się wyjątek, który mnie DZIABNĄŁ ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 (edytowane) późno wykryta wścieklizna jest nie uleczalna i śmiertelna w 100% przypadków. Kiedy objawy choroby są odczuwalne jest już niestety za późno. Szczepionka musi zostać podana zanim wirus dotrze do mózgu nosiciela. Edytowane 22 Czerwca 2015 przez mmisiek9612 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweuszek Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Przestań mnie straszyć, bo oczywiście u lekarza nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Tutaj nikt Cie nie straszy, ugryzienie przez psa ktory moze byc nosicielem wscieklizny moze zakonczyc sie smiercia. Wizyta u lekarza to standardowa procedura gdy nie wiesz czy pies byl szczepiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Dokładnie i przygotuj się na zastrzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Zastrzyk od tezca boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweuszek Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Kuźwa, ja się boję ... pobrania krwi. Chyba wolę umrzeć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Hehe ja odrazu mdleję i z głowy A rowerowo standardzik roboczy jak lekko po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 U mnie przerwany urlop i powrót do pracy w piątek a i tak pogody nie ma i cały czas pada wczoraj do i z pracy w deszczu razem 20km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweuszek Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 U nas dziś też pogoda raczej na rower ... wodny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 @@slaweuszek, Byles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweuszek Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Jeszcze nie bo jestem w pracy, ale pomysł jest dobry . Fajnie by wyglądała zapisana trasa, która prowadzi ... przez środek jeziora. Edytowane 23 Czerwca 2015 przez slaweuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 @@slaweuszek, Twardy jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Pogoda taka, że dziś z rowerem do serwisu bo jak jest słońce to szkoda takiego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 chłopie, ja bym tego nie lekceważył i dymał do lekarza w podskokach... chyba że Ci sie żyć nie chce... dzis 32,5 km ze srednia 26,6 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Z żoną po lesie w deszczu. 22 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Dziś: 62,78 km ze średnią 30,1 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 A ja tylko 30 pogoda ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Dziś: 77,54 km ze średnią 29,5 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 dziś 32,5 km ze średnią 27 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Wczoraj wieczorem ~43 km po okolicy. Powrót późnym wieczorem. Dziś ponad 46 km po okolicy, ciągle wiało. Juz mam dość tego wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Po pracy udało mi si wyskoczyć na chwilę na złomka mtb do lasu. 22 km, avs 23,3 km/h. Jutro jeszcze jeżdżenie na złomku do studentów, a potem w weekend mam nadzieję wreszcie na szosę. Fajna pogoda rowerowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi