Nikolaos Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 36 km. asfaltu, dziś było kręcenie siłowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Dziś: 92,57 km ze średnią 28,7 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Dzisiaj 25 km przed pracą i 20 do i z powrotem razem 45 dzisiaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 jako ze wczoraj był jeden z nielicznych dni w jukej bez wiatru wiec wystarczy tego dobrego nie wiało az tak mocno ale komfortu w 100 % nie było tak wiec dzis 32,5 km ze srednia 26,1 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 do pracy i z pracy - 47 km. Na stalowym łomku mtb, przez las, ścieżki i czasem chodnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bezi2 Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Montaż mini chlapacza: Zmiana zacisku na sztycę nowy Pro lżejszy o połowę od starego złomka: 30 km rajdu po mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Do szkoly i z powrotem 10km razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Wczoraj wymiana dwóch pęknietych szprych. Następnie próba lekkiegio centrowania koła na rowerze. Próba zupełnie nieudana. Dzis zaniosłem koło do serwisu w celu wycentrowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 A ja po wymianie tylnego koła dziś 40 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 dzis 33km ze srednia 26,5 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Dziś rano odebrałem koło tylne z serwisu po centrowaniu. Założyłem opone, a koło zamontowałem w rowerku [emoji605] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Dziś: 95 km ze średnią 29,8 km/h i regulacja tylnej przerzutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Pierwsza kraksa.Do 1:00 w nocy pobyt na pogotowiu, reka w gips , dluzsza przerwa od roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 96 km, avs 31, piękne słońce i mały wiatr i jeszcze nie tak upalnie, ale już bardzo ciepło. Wody schodzi już więcej - nawet kupiłem jakiegoś izotonika po drodze, choć normalnientego nie pijam. Przepiękny dzień na jeżdżenie. Po drodze spotkałem kolegę, z którym często jeździmy. Nie zgadaliśmy się i każdy jechał w innym kierunku. Przynajmniej umówiliśmy się na jutro:) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 ja juz nie ogarniam tego wiatru. Robie petle 32,5 km. Wiec jak jade w jedna strone to z powrotem powinno mi wiac w plecy... a dzis cala droge w morde wiało. Specjalnie stawalem zeby sprawdzic czy wieje czy moze mi sie wydaje. Moze ktos madry z geografii mi wytlumaczy jak to jest??? bo ja juz nie mam odpowiedzi, wiatr sie dookoła kreci czy jak... wracajac do tematu dzis 32,5 km na lajcie a i tak nawet nawet srednia 25,6 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Dziś: 79,30 km ze średnią 28,8 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Rano smarowanie łańcucha. Następnie ok. południa rundka ~49 km po okolicy. Po przejechaniu kilku kilometrów odezwało sie cykliczne cykanie dochodzące z okolic tylnego koła. Zastanawiam się czy nie ma to związku z luźną szprychą. Podczas obrotu nieobciążonego koła nic nie słychać. Słychać dopiero pod obciążeniem. Dwa dni temu koło było w serwisie na centrowaniu stąd taki wniosek mi się wysuwa. Przed centrowaniem była cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr300 Napisano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 (edytowane) @up W moim Romecie Mistralu pojawiło się wczoraj coś podobnego. U siebie stawiam na szprychy albo kulki w łożysku Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Arturr300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 74 km, avs 28,1 km/h. Dobrze, że jechałem z kolegą @Marcz24, bo inaczej pewnie do tej pory bym wracał. Słabość mnie ogarnęła w środku trasy i wracałem już wyłącznie na Jego kole. Muszę odpocząć ze dwa dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Dziś 35km zrobione [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Dzisiaj prostowanie haka przerzutki, regulacja przerzutki i dość szybki przejazd na dystansie 18km po okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Dzisiaj kasowanie luzu w tylnym kole i czyszczenie roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian0630 Napisano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Odkręcanie zapieczonych pedałów i żeby było ciekawiej wyrobienie zaślepki od osi pedału z imbusa na okrągłą. Do tego smarowanie czyszczenie i polerka ^^. Tap by tapatap pap pap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Wczoraj wymiana pękniętej szprychy i cenrowanie koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Jakieś 20 km , mało ale na ten upał i brak wody i tak dobrze jak na mnie. Teraz czas na deserek Algida jogurtowa i do tego podróba bueno mniam Przy okazji ma ktoś jakiś patent na zamontowanie butelki bez koszyka na nią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi