tomeeek07 Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 (edytowane) Dzisiaj ok. 70 km z Dębicy do Łańcuta z czego ok 3 km prowadzenia roweru, bo nawigacja od Google wyznaczyła mi drogę przez las i teren budowy, a nie chciałem ryzykować przebicia opon w kolarce. ;-) Edytowane 19 Maja 2015 przez tomeeek07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTBowiec97 Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Wczoraj 15 km, a dziś czyszczenie napędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 40km, średnia prawie 23 bardzo fajnie sie dzis kręciło Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 I jeszcze szybkie 8 km dorzucone po mieście pomiedzy burzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Dziś 29 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 U mnie dziś tylko 46 całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 20 Maja 2015 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Dzisiaj 25 km przed robotą i 20 do razem 45 poszlo fajnie się kręci jest moc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 21 Maja 2015 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 A więc rowery górą :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 21 Maja 2015 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Dzisiejszego wieczoru dystans ok. 35 km. Było troche asfaltu, sporo terenu i piachu :-) Udało się zresetować głowę po pracy i powdychać świeżego powietrza :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 21 Maja 2015 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Dziś: 51,43 km ze średnią 30,61 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 22 Maja 2015 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 W sumie to wczoraj , ale zepsucie hamulców kumplowi. Robili zakłady kto kogo weźmie na kierownicę (tak dla zabawy ) przyszła moja kolej , a prowadził kumpel ok. 70 kg wagi + moje 55 + rower z 12 i jeszcze plecaki z 5 i nie wiem czemu On hamował tylko przodem (v-ki). Skończyło się na tym że coś strzeliło to szybko zeskoczyłem z kierownicy patrzę a hamulce się rozpięły a klamka się zacięła przy kierownicy. Odblokowaliśmy to wszystko ale potem się okazało że od takiej masy aż rozgięło to mocowanie linki w szczęce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 22 Maja 2015 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 7 dych samotnie na szosie, mały wiatr, avs 30,9km/h. Słońce wyszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 22 Maja 2015 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Dziś bardziej po mieście (szukałem parku w Wejherowie z 2 godziny ) byłem niedaleko 3 razy a zawsze w drugą stronę jechałem Jadąc tam po pewnej piaszczystej drodze widzę kije policyjną i myślę "pewnie pojadą za mną aż mi się noga podwinie" przejechałem kawałek , zatrzymuję się niby sprawdzając stan napompowania kół odwracam się a oni stoją i czekają aż ruszę a że ich widziałem to pojechali. Zaraz po tym jak odjechali to było wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 22 Maja 2015 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Dziś: 58,63 km ze średnią 31,13 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adammat Napisano 22 Maja 2015 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 50 km po pracy, tempo spacerowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 22 Maja 2015 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Dziś 70 km. z domu do pracy z pracy do pracy potem znowu do tamtej pracy, na pocztę i do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 50 km. w deszczu i błocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Chowanie rowerów rodzinie i po raz kolejny ustawianie żonie licznika, po tym jak go źle wsadziła, na wertepie wypadł i się skasował ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Jazdy dziś nie było, ale złożyłem, wyregulowałem i nasmarowałem dwa nowe rowery, prosto z pudła, żonie i szwagierce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 23 Maja 2015 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Dziś: 158,45 km ze średnią 30,38 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 33 kilometry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Dzisiaj stówka wokół komina. Wracając do domu zamknęli mi drogę, bo był... amatorski wyścig kolarski. Szkoda, że nie wiedziałem wcześnie, bo bym wziął udział. Wydawał się dobrze zorganizowany, zamknięte drogi, asysta policji, straży pożarnej. Sporo ludzi na trasie. W maju poszło już ponad 1000 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 (edytowane) Wczoraj Masa, a na Masie gleba przy 42km/h podczas wyprzedzania kolumny koleś mi wyjechał z prawej..... wielki krwiak na dłoni, rower na szczęscie cały choć wjechałem prosto w typa....więcej szczęścia niż rozumu.... Od tej pory zawsze kask i rękawiczki.Teraz reanimacja starego Krossa po półrocznym przymusowym pobycie w piwnicy i demontaż widła z B7 gdyż po serwisie zaczął się pocic... Dziś:https://www.endomondo.com/users/5744875/workouts/528587337 Edytowane 24 Maja 2015 przez Darek1990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 25 Maja 2015 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Roboczy styandard i z młodym na badania, wszystko ocierając się o burze ponad dyszka wpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joachim Napisano 25 Maja 2015 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Dopompowałem kółka do 5atm, przejechałem 7km i jedna dętka strzeliła. Na szczęście byłem już z powrotem pod domem, bo mnie mżawka przegoniła. A strzeliło, gdy rower stał nieobciążony moja wagą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi