parmenides Napisano 13 Maja 2015 Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Wczoraj na szosie 57 km z kolegą @Marcz24 - świetna jazda, spokojna przy dużym wietrze. Pogoda była bajeczna, ale wiatr dał znać o sobie. Potem jeszcze drobne jazdy na mtb z synem - dodatkowe 7 km. Dzisiaj tylko gruntowne czyszczenie roweru szosowego, wymiana łańcucha na nowy (stary sh 5700 przejechał jakieś 5 tyś i już się prosił o wymianę), nawet siodełko nasmarowałem oliwką U nas wieje jak diabli (jak zwykle tej wiosny) i nie bardzo chciało mi się dzisiaj wyjść na rower. Trochę kusiło, żeby z wiatrem pognać jak szalony na niektórych odcinkach ze stravy, ale odpuściłem. Byłem zmęczony po ostatnim jeżdżeniu. Zaraz włączę TV i Giro, bo dzisiaj bardzo chyba będzie bardzo ciekawy etap. Już wczoraj, pomimo, że miało być nudno, to poszła ucieczka, która mogła zmienić losy tegorocznej edycji wyścigu, ale na szczęście faworyci dali ognia i nadrobili straty. Piękne wczoraj było też to, że wygrał facet, który uciekał niemal cały etap - młodziutki kolarz Davide Formolo. Miło było patrzeć na to zwycięstwo. Facet ma talent i niezłą nogę. Trzeba na Niego patrzeć, bo do tej pory był nieznany. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 13 Maja 2015 Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Po rocznej przerwie (na forum, nie z rowerem,bo od niego nie ma przerw) wracam na forum. To o zrobionych km. póki co pisać nie będę. Ostatnio czyszczenie i wymiana całego napędu (korba, suport, kaseta, łańcuch, klocki hamulcowe i opony). Kupno roweru dla żony (najmłodszy syn już jeździ, więc nie miała wyboru, musi też zacząć ) - Romet gazela 4.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adammat Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Jako, że za 2 tygodnie wybieram się po raz pierwszy w góry razem z rowerem i zamierzam jeździć w terenie, zamieniłem Schwalbe CX Comp na Maxxis High Roller. Po ruszeniu spod domu, na asfalcie czułem jakbym wiózł dwa worki kartofli, które w dodatku wydawały koszmarny dźwięk za to po ok 1,5 zjechałem do lasu i była... bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Wczoraj: 48,27 km ze średnią 31,1 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qugar Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Wczoraj 65 Km po lasach i częściowo trasa maratonu Binduga zakończone pięcioma szwami poniżej łydki i niestety mam przymusowy postój 10 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Dziś 30 km trochę szosa trochę las :)Bieszczady pozdrawiają wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 (edytowane) Dziś miał być rower, ale niestety trochę za długo spałem Nie wyrobiłem sie bo trzeba było się do pracy szykować mentalnie. Natomiast w poniedziałek wieczorny spontan po okolicy. Powrót przed 22. Fajna jazda po zmroku. Lampa z przodu swietnie daję radę Dystans ~42 km. We wtorek również wieczorny wypad. Wiało dośc mocno ale dystans ok. 41 km. Fajnie spędzone dwa wieczory na rowerze. Weekend w pracy, ale może uda się coś pojeździc. Edytowane 15 Maja 2015 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aras Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 uff... pierwsze centrowanko za mną Bez centrownicy (koło w widelcu) ale jest lepiej, niż przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Ustawianie przedniego hamulca kumplowi a tylny w najbliższym czasie bo linka do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Dziś: 65 km ze średnią 29 km/h :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Dziś 72 km. głównie po asfalcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 wczoraj robocze 17 km a dziś w planach wyjazd po południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 33 km. z samego rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Dziś 29 km z rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Kompletne mycie roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Dziś będzie około 40-stu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Samotna popołudniowa jazda - 60 km, avs 32,8 km/h. Fajna pogoda, niemal bez wiatru. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Dziś: 151,77 km ze średnią 30,4 km/h https://www.strava.com/activities/305826901 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Przygotowanie starego roweru na sprzedaż (wymiana klocków , regulacja przerzutek i niedługo zmiana linek w hamulcach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 17 Maja 2015 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Strasznie silny wiatr, umordowałem się. Samotnie 64 km, avs 30,8km/h. W maju stuknęło dziś ponad 750 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Dziś troszkę ponad 100 km. W zdecydowanej większości drogami asfaltowymi. Czulem moc. Pomimo wiatru momentami nawet solidnego, endomondo kilka pucharków zapisało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Dziś 12 km i 1k kilometr w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Dziś: 47,21 km ze średnią 31,1 km/h https://www.strava.com/activities/307498432 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdaskoKross Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Serwis amortyzatora i jego regulacja , wymiana dętki , serwis sterów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 19 Maja 2015 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 (edytowane) Dziś standard roboczy i ładnych kilka km służbowo Edytowane 19 Maja 2015 przez Sansei6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi