syncerror Napisano 21 Marca 2015 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 wow to nie wesoło Nic Ci się nie stało? I jak z rowerem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 21 Marca 2015 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Jak zawsze wychodziłem cało, a rower rozwalony tak tym razem brudne siodełko i rysy na klamkomanetce. U mnie zdarte kolano, dziura w łokciu, otarte okolice stawu biodrowego i otarta twarz. Ze strat materialnych porysowany kask (nie pękł), porysowana szyba w okularach, podarta nowa klubowa bluza, podarte nowe klubowe nogawki, rozdarte buty Shimano, podarte rękawiczki. O dziwo wstałem, pojechaliśmy do sklepu na Hallera, a potem wróciłem do domu. Nawet nie myślałem, że tak źle wyglądam, do póki nie spojrzałem w lustro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 21 Marca 2015 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 (edytowane) Nieźle... ja dziś tylko z młodym takie kręcenie po mieście, za róznymi sprawunkami, w tym po rózne rowerowe - światełko, nowy uchwyt na bidon... i troche potem w piwnicy, montowanie osprzetów i wyciągniećie malutkiego roweku najmłodszego i przygotowanie go do sprzedaży EDIT: A jednak jeszcze było 30 min ostrej jazdy po terenie w ciemnosciach by sprawdzicto oswietlenie... dla małego jest ok Teraz moje blado przy tym wyglada hehehe Edytowane 21 Marca 2015 przez Sansei6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 21 Marca 2015 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 A ja tydzień spędziłem nie na szosie (tylko dwa wypady), ale na stalowym złomku. Non stop praca, ale udawało mi się dojeżdżać na rowerze, pomimo tego, że woziłem plecak ze sprzętem (ok. 12-14 kg). Do dzisiaj lekko ponad 300 km, ale jeszcze jutro jadę do pracy na rowerze, więc wpadnie ok 350 km na żelaznym mtb z grubaśnymi oponami. Ale w przyszłym tygodniu szosa i wypad w góry na kilka dni. Będzie ogień. Pozdrowienia dla jeżdżących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 21 Marca 2015 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Dziś:50,88 km ze średnią 30,8 km/h https://www.strava.com/activities/271877163 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 21 Marca 2015 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Dziś zrobiłem sobie przerwę w jeździe. Wieczorem tylko czyszczenie i smarowanie łańcucha. Rower gotowy na jutrzejszy wypad ze znajomymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Ja od tygodnia próbuję kupić swojemu dziecku rowerek biegowy. I to jest zdecydowanie trudniejsze niż kupowanie roweru sobie. Jak kupuję sobie to dość szybko mam sprecyzowane czego chcę, jakie koła, jaki osprzęt itd. a przy dziecięcym rowerku nie umiem się zdecydować. A jest tego tyle, że Allegro można przeglądać godzinami. Masakra. Wczoraj przejechałam się lekko po Warszawie - z Madalińskiego na Czerniakowską, przetestowałam nową ścieżkę rowerową, potem do Mostu Gdańskiego - niestety Bulwary Wiślane nadal są nieprzejezdne. Najgorszy jest kawałek przy tunelu. Przejechałam się tunelem - jak za każdym razem, podniosło mi nieco adrenalinę Po zjeździe z Mostu Gdańskiego przy ZOO na ścieżkę wzdłuż Wisły zauważyłam pożar na brzegu (prawdopodobnie ktoś nie dogasił ogniska - sporo ludzi tam pali ogniska) więc spełniłam swój obywatelski obowiązek i zadzwoniłam po Straż. Okazało się, że już wiedzą i właśnie dojeżdżają. Owszem, dojeżdżali - ścieżką rowerową, z kierunku, w którym zmierzałam Trzeba było na chwilę się rzucić w krzaki ale potem już jechałam sobie spokojnie. Wyszło mi prawie CX bo jechałam kolarką a ścieżka nad Wisłą ma to do siebie, że jest kręta i momentami mocno piaszczysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Dziś:93 km ze średnią 30,5 km/h https://www.strava.com/activities/272274729 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Ładnie pomykacie. Ja zaraz muszę w szosie dętkę zmienić. Jak rano strzeliła, to wszystkich w domu obudziła, nie wiem, czemu. 9 bar maks, ja miałem wbite 8. Później może coś MTB pojadę rozruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 A ja nie wypiszę ile to kilometrów kręcę uważam że nie o tym ten temat ale do rzeczy. Otóż z kolegami odpoczywając po małej trasce na miejscówce odpoczywawczej kolega na rowerze enduro zaczął hopać z pobliskiej góreczki a ja (XC) z innym kumplem (też XC) od razu złapaliśmy bakcyla - patyki w ruch (bo przecież kto wozi szpadel ze soba ) i w 20 minut upgrade'owaliśmy góreczkę w elegancką hopkę z eleganckim rozpędem i najazdem. Wyszło elegancko konstrukcja to większe i grubsze patyki odpowiednio poustawiane i wszystko zasypane ziemią. Ja na moim XC nie skakałem bo się o niego boje (ale korciło jak cholera) ale kolega na enduro elegancko latał z resztą drugi XC też ale on się o rower nie boi. Może jak podniosę Rebe i zakupie nowe stery to się skuszę wykonać skok czy siedemnaście - zobaczymy. Widać było że endurokoledze hopka się podoba wnioskując po wielkości banana na jego twarzy więc było warto się trochę pomęczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 (edytowane) Znowu zrobiło się zimno. Wyskoczyłem na szosę na krótko - 64 km, avs 29,7km/h, średnia kadencja 91, spokojne tętno, spory wiatr, zimno. Wybrałem się azot i nazot, czyli tam i z powrotem - żeby ten wiatr trochę zminimalizować i ominąć w miarę możliwości ruch samochodów i ilość skrzyżowań. Fajny dzień. Fajnie zapowiada się ten tydzień. pozdr Edytowane 23 Marca 2015 przez parmenides Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Ja wczoraj skromnie tylko 25km na Masie.Niestety nie mogę sie pozbyć do końca anginy ;x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Wczoraj 44km po okolicy dzisiaj do i z pracy plus zakup roweru kolejnego retro mtb niestety do remontu trek singletrack na 22 calowej ramie cały zachlapany farbą . Bedzie co robic po pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Dziś 31 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Wczoraj 65 km. Rano temperatura w okoicach zera. Później było trochę lepiej i wiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rgd Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Wczoraj około 5 kilometrów po mieście, testowałem nowe oświetlenie. Nawet nie włączałem Endomondo. Dzisiaj planuję nieco dłuższy kilometraż, by łagodnie wkręcić się w nowy sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Dzisiaj wybrałem się na ustawkę, ale po 50 minutach odłączylem się od grupy, bo atmosfera była zbyt spięta . Oni wracali w kierunku Wilanowa, ja pojechałem dalej na zachód pod wiatr. Wprawdzie spór mnie nie dotyczył, ale po co się tak napinać na wspólnych przejażdżkach… 78km, avs 29km/h, kadencja 88, tętno 154, wiatr w miarę mocny, bardzo ciepło i słonecznie. Za dwa dni będę kręcił z przyjaciółmi w Beskidzie Małym:) I to jest jedyny słuszny plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rgd Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 DYSTANS36.14 km CZAS TRWANIA1g:51m:19s ŚREDNIA PRĘDKOŚĆ19.5 km/h MAKS. PRĘDKOŚĆ39.6 km/h KALORIE1643 kcal NAWODNIENIE0.46L MIN WYSOKOŚĆ74 m MAKS. WYSOKOŚĆ174 m POGODAPrzjeściowe zachmurzenie http://app.endomondo.com/workouts/491394001/10366840 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 dziś 21 km głownie pod wiatr. Ogolnie to sezon rowerowy poźno bo poźno ale rozpoczęty na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Ja dzisiaj po tygodniowej przerwie też 20 km i po 10 km ból kolana, powrót do domu przeokrutny :/ Nie fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Dziś:63,11 km ze średnią 30,5 km/h https://www.strava.com/activities/273526962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 (edytowane) Taka pogoda.... że machnęliśmy z młodym jeszcze 10 km terenowo z pięknymi okolicznosciami przyrody po zachodzie słońca... Edytowane 24 Marca 2015 przez Sansei6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syncerror Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 30km po lasku wolskim, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Wczoraj 29 km, ze średnią 26 km/h i wymiana 5 szprych w rowerze ojca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 dzis 21 km ze srednia spacerowa 24 km/h wymiana dętki zmiana pozycji mostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi