cinek1987cinek Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Wczoraj 104 km góralem po szosie i po drodze wymiana dętki Dzisiaj jej klejenie i prostowanie tylnej tarczy do tego oględziny sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baikal Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 testowe 10km, i przyklejenie nalepek na dolną część ramy i pod łańcuch - trochę rzeźby było bo to naklejki "na progi" ale wygląda spoko, praktycznie nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 wiosna przyszła to w weekend i dziś zrobiłem w sumie 65 km tak na rozgrzewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Dziś udało się 15 km pokręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 (edytowane) Dziś:100,83 km ze średnią 31,4 km/h https://www.strava.com/activities/265648460 Edytowane 9 Marca 2015 przez impa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lopek77 Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Wreszcie temperatura poraz pierwszy powyżej 0C tej zimy, idealny dzień na przyjemna jazdę w krótkich spodenkach ... Było aż 10 lol Krótka jazda po lodzie i sniegu. A wyglądała ona tak - Mokro, lód, snieg, sucho, sucho, mokro, lód, sucho, snieg...KU^%/#*)! Wole mieć taki wypadek od czasu do czasu niż wysiedziec dziurę w kanapie lol Strasznie zazdroszczę waszej Polskiej pogody. Zdaje się z 2 zimy temu jeździłem cały rok w krótkich spodenkach, ale w ciepłej kurtce. Ostatnie kilka lat w dlugich podwojnych spodniach, i na super ciepla cebulke na górze. Z reguły zimy są bardzo mrozne, bądź bardzo śnieżne. Ostatnia - mijająca miała średnia temperaturę poniżej -10C, z wieloma nocami i dniami przekraczającymi -20 i -30C. Dziś pierwszy dzień w tym roku powyżej 0C... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 W niedzielę spokojne popołudniowe 33km a co za tym idzie B7 ma już (dopiero ) 3000km od kwietnia 2014.Wczoraj załatwianie kilku spraw i kolejne 26km wpadło A dziś tylne koło oddane do centrowania i amor leci na serwis( uszczelki, oleje etc. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frontnow Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Wiosenna przejażdżka na rzeką i 15 km nabite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Dziś:46,59 km ze średnią 30,1 km/h https://www.strava.com/activities/266054087 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 10km - jazda testowa spd. Ustawianie bloków + montaż pedałów = 2 godz. Nadal czuję że lewa stopa inaczej siedzi pomimo identycznych ustawień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lopek77 Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Pojechałem kupę mil samochodem na rowerowy szlak, i okazało się ze dalej jest z 15-20 cm śniegu. Dobrze ze wziąłem zimowego MTB, ale to też dużo nie pomoglo, nawet jak opuściłem ciśnienie do 20 PSI, dużo poniżej zalecanego minimalnego ciśnienia dla tych opon. Przejechałem raptem niecałe 2 kilometry i bylem zmuszony wrócić. Na przyszły rok, widzę prawdziwy rower zimowy z 10 cm szerokości oponami w mojej kryształowe kuli...tak to można jeździć gdzie i kiedy się chce. Jutro pojadę tam gdzie dzisiaj planowalem...pięknie odsniezony park, z potężnym sztucznym jeziorem dookola...Czasem trzeba się trzymać oryginalnego planu zamiast kombinować lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Dziś 22 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 11 Marca 2015 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Przedwczoraj i wczoraj po 25km dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 11 Marca 2015 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 (edytowane) Dawno mnie tu nie było Dziś po dwóch miesiącach zdjąłęm rower z wieszaka. Zamontowałem lampkę i akumulator. Przy okazji wyrzuciłem starą torebkę Kellysa, która się porwała, a zastąpiłem ją torebką Deutera 0,5 l. Korzystając z faktu iż trochę przy rowerze majstrowałem więc wykonałem też kilka fotek, które postanowiłem niżej wrzucić. Rower wędruje dalej na wieszak i będzie tam czekał na mnie cierpliwie Edytowane 11 Marca 2015 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 11 Marca 2015 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Odebrałem koło z centrowania i przy okazji nabyłem "za cene piwa" coprawda uzywaną, ale w dobrym stanie tarczę Avid G2CS 185mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 11 Marca 2015 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Dziś 13 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 11 Marca 2015 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Przedwczoraj ok 75km, wczoraj niewiele ponad 100km, dzisiaj pauza na pracę i obowiązki domowe. Jakmtylko jutro nie będzie padać to wyskoczę na 2-3 godzinki. Podobno ma wiać jak diabli, a ja jeżdżę często poprzez drogi przecinające pola - zero osłony od wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 12 Marca 2015 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 (edytowane) Wiało jak diabli, 65 km, 29,4 km/h, bolą nogi, bolą... Edytowane 12 Marca 2015 przez parmenides Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 12 Marca 2015 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Dziś:54,36 km ze średnią 29,6 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syncerror Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 we wtorek 110km ze średnią prawie 23. Jak na rower nieprzystosowany do takiej jazdy to całkiem spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Dzisiaj 50 km w deszczu, na szczęście w lesie, rower kula błota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Odebrałem wideł z serwisu i w końcu mogłem złożyć pędzidło.Umyty, nasmarowany.Dodatkowo zmiana w przodzie z 180 na 185mm a tył ze 160 na 180mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 15 Marca 2015 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Z barku wiekszej ilosci czasu no i przez chwilami silny wiatr z młodym tylko cos koło 10 km ale szukając offroadowych możliwości w najbliższej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 15 Marca 2015 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Dzisiaj testy nowej szosy. 72km ze średnią 26.5km/h po największych górkach okolicy. Średnia spokojnie byłaby większa, ale miejscami wiatr chciał z drogi zepchnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syncerror Napisano 15 Marca 2015 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 (edytowane) Ja podobnie z tym że na swojej Meridzie. Około 70km że średnia 27,6 niestety wiatr chwilami mnie zatrzymywał. Edytowane 15 Marca 2015 przez syncerror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi