impa Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Dziś:150,25km ze średnią 28,2km/h https://www.strava.com/activities/261088097 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Dziś znów 30 km po pagórkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 (edytowane) Dzisiaj smarowanie i czyszczenie napędu w giancie . Potem 35 km na hexagonie v2 ruszony po 3 tygodniach stania w kącie . Edytowane 1 Marca 2015 przez ernesto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Bidne 30 z hakiem. Potem zimny deszcz. Przednia przerzutka coś foszy.. działa według własnego widzi-mi-się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugmenot1 Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 (edytowane) Ja dziś zszedłem do garażu, bo przednia przerzutka mi telepie strasznie luzy top swing, czyli to norma, ale postanowiłem wymienić no i zalała mnie ilość informacji przy zakupie i wyborze i mam małe pytanko oni tam napisali, że Ilość zębów górnej tarczy 44/48T a ja mam starego misia i ma 42 da się to wszystko zgrać żeby to miało ręce i nogi Znalazłem na forum http://www.forumrowerowe.org/topic/102488-przerzutka-przod-44t-do-korby-42t/ Ogólnie cały napęd mam do zwalenia ale zjadę go do końca aż tak omknie że zęby wybiję Edytowane 1 Marca 2015 przez bugmenot1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Dzisiaj 22 km po miescie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Dziś:58,53km ze średnią 29,8km/h https://www.strava.com/activities/262087158 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Tragedia pogodowa, złożyłem już trenażer więc nic poza odebraniem z serwisu szosy. Od czwartku ma być lepsza pogoda, więc planuję wtedy rozpocząć wreszcie ten marzec... Rower przygotowany na sezon w serwisie kolarski.eu. Nowe linki jagwire road pro, wyregulowany, nowe opony Vittoria Corsa Open CX. Do tego nowe koła na góry - będzie się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Roboczy standard, z szybką ucieczką po pracy przed śnieżycą... zdązyłem... jutro szykuję sie na białą jazdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Wozidło wypucowane.Napęd wyszyszczony aż się świeci.Nowy łańcuch zawitał.A dziwne piski okazały się wołaniem o nowe życie dla tylnych klocków w Elixirze ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Chyba ostatnia jazda po białym?! A moze jeszcze jutro na powrocie moze mnie śnieżyca złapać Mimo okularów dziś śnieg nieźle dawał po oczach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Parmenides ładne te pancerzyki Ja dostałam dołka psychicznego po dwóch ostatnich weekendach gdzie pogoda iście rowerowa była a teraz jest jakaś masakra znowu - temperatura ciut powyżej zera, w nocy śnieg, w dzień wieje tak, że mało głowy nie urwie - i totalnie nie mam ochoty wychodzić na rower. W dodatku ciągle mnie boli gardło. Więc dwa ostatnie treningi na sztucznym (tzn. trenażer), bleh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Kantele - mam to samo. Nie chce mi się iść na roweru. Mam nadzieję, że przyszły tydzień już będzie lepszy. A pancerzyki trochę mało męskie. Wiem, też się uśmiałem jak je zobaczyłem już na rowerze… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Wymiana łańcucha+52,81km ze średnią 29,3km/h https://www.strava.com/activities/263484041 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfbutton Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Testuje nowy rower. Z mtb przerzucilem się na hybrydę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Ostatnio serwis tylnej piasty i czyszczenie łańcucha+smarowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 nie wytrzymałem napięcia nerwowego i wybrałem się na grupowe zajęcia rowerowe w pobliskim klubie sportowym. Mam wrażenie, że podkręciłem sobie wajchę mocno, bo zobaczyłem na swoim garminie tętno 195, które w moim wieku nie powinno się już pojawiać. A na dodatek nie czuję jakoś specjalnie tego wysiłku. Do diabła z tymi pulsometrami. Mam nadzieję, że od przyszłego tygodnia zaczną się normalne jazdy, a nie erzace w postaci trenażera czy klubowych zbiorówek. Forma dobra, sporo ostatnio odpoczywałem, moc jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 (edytowane) Parmenides dlaczego mało męskie? Bardzo fajne są, naprawdę. Wczoraj miałam w planie 1,5h mocniejszej jazdy co jest nie do zniesienia na trenażerze więc postanowiłam jednak pójść w plener. Ponieważ najpierw musiałam odbębnić wykłady to jazda odbyła się w godzinach wieczornych (20-22). Z Madalińskiego udałam się na ścieżkę na Wale Zawadowskim i okazało się, że tam jest SPORO zimniej niż w mieście. Wręcz bardzo sporo. Zamroziło mnie do imętu, myślę że -2 stopnie albo coś koło tego (kałuże pozamarzane). Gdzie jest ta obiecana wiosna??? Moja trasa: Madalińskiego -> Siekierkowski -> Gassy -> Czernidła -> Opacz -> Ciszyca -> Okrzeszyn -> Przyczółkowa -> Hlonda -> Ursynów Za to na Wale było bardzo romantycznie. Po prawej rozświetlone Siekierki, dym z siekierkowskiego komina podświetlony od miastowej łuny, powyżej gwiazdy. Po lewej księżyc w pełni rozświetlający wodę w Wiśle i kładący cienie od zarośli. Cudnie! Edytowane 7 Marca 2015 przez kantele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Dziś:150,26km ze średnią 28,9km/h https://www.strava.com/activities/264402343 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Wszyscy już nastukali pierwsze setki... Póki co 78km turystycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Dziś:83,23km ze średnią 26,7km/h https://www.strava.com/activities/265065863 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Pogoda super, wieć najpierw z młodym pojeździliśmy ażw końcu dobił do pierwszego tyś km na swoim sprzęcie...potem wyciągnałem rower żonie.. a co na dzień kobiet też sobie pokręciła z młodym.. a ja pobiegałem za najmłodszym - nauka jazdy ... Przy okazji wszystkim Koleżankom, wszystkiego najlepszego... nie tylko rowerowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Wczoraj wymiana opon na cieńsze, a dziś 55 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Wczoraj 20 km dzisiaj serwis tylnej piasty w giancie . Potem 33km po lesie piasta teraz kreci sie bezszelestnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Dzisiaj 6 km. W tym roku przejechałem okolo 60 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi