rObO87 Napisano 19 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Jak używacie swoich pulsometrów, nosicie je na ręce, czy stosujecie opaski na klatke piersiową ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quibo Napisano 19 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Z doświadczenia wiem, ze dokladniejsze odczyty są z klatki piersiowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 19 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Zaliczyłem sobie 1 jazde z pulsometrem i powiem coś co może zwalić z nóg :eek: Pulsometr zamontowałem na kierownicy więc na klatce miałem opaskę. Posiadam licznik bezprzewodowy. Z początku myślałem, że te urządzenia będą się zakłócać (oba stosują transmisję radiową) i pokazywać bzdury. Jeździłem godzinę i zupełnie nic się nie działo, zero zakłóceń To jednak prawda, że co niemieckie to solidne :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marnon Napisano 19 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 ja miałem sigme i wjeżdżająć pod linie wysokiego napięcia pokazywały mi się kosmiczne liczby, teraz mam polara ale w wersji niekodowanej opaski i nie mam takiego problemu, trochę mam z górki na sigme bo moja była jakaś felerna ale może teraz są już lepsze, co do pulsometru mam go na kierownicy - łatwiej widzę dane, a opaska oczywiście na klatce piersiowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.