Piehursson Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Szukam luźnych szortów z dobrym pamperesem (odpinanym lub nie) do rekreacyjnej jazdy na rowerze. Cena do 150 zł. Da się znaleźć coś godnego uwagi do tej kwoty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezios Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Jak poczytasz forum to z luźnych pierwszą sugestią forumowiczów będzie enduro humvee. Tylko musisz dołożyć, a warto. Szukaj okazji po sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 endura hummvee znam ale koszt takich portek z wkładką to dwa razy więcej niż zakładam. gdybym miał 300 zł to bym nie zakładał tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezios Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Spodnie z wkładką kosztują 239 zł. Ja też byłem w takiej sytuacji i miałem kupić w cenie 150 zł spodenki z decathlonu ale czułem sie w nich tragicznie no i jakość też zupełnie inna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 dzięki za info ale 239 zł i tak odpada - oprócz spodenek, muszę kupić nowe buty i kilka mniej lub bardziej kosztownych pierdół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Jeśli nie spieszy Ci się, to szukaj używek. Spodenki można wyrwać do 100 zł a wkładkę możesz kupić nową. Jak się postarasz to wyjdzie w założonym limicie. Osobiście nie widzę innych gaci niż od Endury. Warto. ewentualnie ebay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SySy1912 Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Ostatnio kupiłem na allegro szorty Fox Ranger za 159,99 niestety jeszcze w nich nie jezdziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Ja polecam spojrzeć na temat nieco inaczej. Najpierw kupić porządne bokserki z pampersem: http://hike.pl/meskie-bokserki-kolarskie-berkner-b-light-czarne.html?&cat=425 a do tego dobrać jakiekolwiek szorty wierzchnie, które ci się spodobają i nie będą drogie. Wtedy spokojnie się zmieścisz w budżecie. Wcześniej jeździłem w bokserkach Mimo, które posiadały zwykłego pampersa. Ponad tydzień temu przesiadłem się na te podlinkowane Berknery i różnica jest zdecydowanie zauważalna. Na plus oczywiście. Pampers w Berknerach jest ze dwa razy grubszy, nie odkształca się i posiada amortyzującą warstwę żelową. Bardzo dobrze leżą na tyłku - zakładasz i zapominasz, że je masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawry Napisano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Zgadzam się z kolegą up, sam też mam jedne bokserki z pampersem na luźne wypady. Nie jest się uwiązanym do jednych spodenek, można założyć także pod dłuższe spodnie. Na rekreacyjne wyjazdy, to nawet wziąłbym jakieś z cieńszym pampersem. Jeżeli chcesz mieć spodenki typowo rowerowe i sie nie śpieszysz, to możesz się zainteresować chińskimi Santic lub Arsuxeo, widziałem jakieś modele ich spodenek na aliexpress nawet poniżej 100 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pejot1975 Napisano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Dejtrejder jak sie sprawuja bokserki? Jak sie sprawują przy obecnych temperaturach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.