Skocz do zawartości

[szorty] z pampersem do 150 zł

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...

Ja polecam spojrzeć na temat nieco inaczej. Najpierw kupić porządne bokserki z pampersem: http://hike.pl/meskie-bokserki-kolarskie-berkner-b-light-czarne.html?&cat=425

a do tego dobrać jakiekolwiek szorty wierzchnie, które ci się spodobają i nie będą drogie. Wtedy spokojnie się zmieścisz w budżecie.

Wcześniej jeździłem w bokserkach Mimo, które posiadały zwykłego pampersa. Ponad tydzień temu przesiadłem się na te podlinkowane Berknery i różnica jest zdecydowanie zauważalna. Na plus oczywiście. Pampers w Berknerach jest ze dwa razy grubszy, nie odkształca się i posiada amortyzującą warstwę żelową.

Bardzo dobrze leżą na tyłku - zakładasz i zapominasz, że je masz :)

Zgadzam się z kolegą up, sam też mam jedne bokserki z pampersem na luźne wypady. Nie jest się uwiązanym do jednych spodenek, można założyć także pod dłuższe spodnie. Na rekreacyjne wyjazdy, to nawet wziąłbym jakieś z cieńszym pampersem.

Jeżeli chcesz mieć spodenki typowo rowerowe i sie nie śpieszysz, to możesz się zainteresować chińskimi Santic lub Arsuxeo, widziałem jakieś modele ich spodenek na aliexpress nawet poniżej 100 zł.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...