Mod Team Pixon Napisano 19 Lutego 2015 Mod Team Napisano 19 Lutego 2015 Hej, Sprzedaję swój cały napęd z Authora Egoista stojącego na profilu u mnie w garażu. Do sprzedaży została mi - korba Shimano XT FC-M770 44/32/22 Korba Shimano XT W tym sezonie zostały wymienione blaty, po czym przejechały ok. 2000 km. A może nawet i nie, fakt ten można sprawdzić na moim blogu bikestats. (nick ten sam co na forum). Stan korby oceniam na bardzo dobry. Nie jest powycierana, nie ma żadnych odprysków. Jej stan przedstawiają moje zdjęcia zamieszczone na aukcji. Stan techniczny również bez zarzutu, gwinty w bardzo dobrym stanie, stan osi w porządku, brak luzów na ramionach. Korba przyjmie spokojnie nowy łańcuch. W zestawie dołączę suport, który w najbliższym czasie będzie wymagał wymiany. http://allegro.pl/korba-shimano-xt-fc-m775-44x32x22-i5100689117.html
Mod Team Pixon Napisano 10 Marca 2015 Autor Mod Team Napisano 10 Marca 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.