MarcinGoluch Napisano 18 Lutego 2015 Napisano 18 Lutego 2015 ! ! ! Witam WSZYSTKICH ! ! ! Startujemy z zapisami na VII Oficjalny Zlot forumrowerowe.org Jako, że mamy za sobą zjechane praktycznie całe południe VII Zlot wraca do korzeni czyli miejsca I Zlotu fr.org który odbył się w Górach Sowich. Tak wtedy jak i teraz chcemy gościć w Schronisku Orzeł. Zasady jak na I Zlocie czyli zamknięte pomieszczenie na rowery. Termin Zlotu wybrany w ankiecie: 3 - 4 - 5 Lipiec 2015 Cena noclegu 25zł/osobę/1dzień Śniadanie 12zł/osoba Obiadokolacja 18zł/osoba Na tą chwilę jak są jeszcze jacyś chętni to proszę się kontaktować ze schroniskiem bezpośrednio lub ze mną Dogaduję pewne sprawy sponsoringowe ze swoim Bossem i kilkoma firmami z którymi współpracuję. Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to mSport jako partner VII Zlotu ściągnie nieco dodatkowych fantów żeby loteria była jeszcze okazalsza niż za pierwszym razem. A myślę, że wielu z Was ową loterię i to co się później działo nadal pamięta. .... Tematy posiłków czy to śniadań które wykupiliśmy na I Zlocie czy prowiantu do ogniska którym kończymy piątek i sobotę możemy na spokojnie ogarnąć bliżej lipca. Nieletni na wyjeździe bez opiekuna prawnego, powinien mieć przy sobie (powstało przy pomocy PILON'a):1) Zgodę, najlepiej obojga rodziców, na wyjazd, z zaznaczeniem dni wyjazdu i miejsca przebywania, podaniem numerów dok. tożsamości rodziców z odniesieniem do dokumentu posiadanego przez nieletniego i stwierdzającego jego tożsamość.2) Orzeczenie o odpowiedzialności rodziców za dziecko, najlepiej z ustępem o odpowiedzialności finansowej za wyrządzone szkody.3) odpis ZUS RMUA lub innego dokumentu (wypis z książeczki pracy) potwierdzający najdalej 30 dni wstecz od daty wyjazdu prawo do ubezpieczenia i opieki medycznej z tytułu składek rodziców/prawnych opiekunów.Bez tego właściciel ośrodka turystycznego nie musi zameldować gościa i może zgłosić sprawę do odpowiednich organów. Oświadczenie i zgode można pobrać z http://www.forumrowerowe.org/topic/129127-v-zlot-info-zapisy/ Na tą chwilę mamy zarezerwowane 40-50 miejsc.Żeby rezerwację ostatecznie przyklepać do końca marca musimy wpłacić 900zł. Mamy przewodników (Ukasz, Kierownik i inni), mamy fajną miejscówkę i czekamy na Was! PozdrawiamMarcin Lista uczestników: 1. Zymelka2. Ukasz3. Kerownik (<- bez "i")4. PatryQ5. kyloziom6. Pietiasiedemdziesiątydziewiąty7. Trapi 8. Szewka 9. Marcinusz 10. Dudi 11. Teściu 12. LimaK89 13. Pokart 14. Pokart znaczy kolega jego 15. Odi 16. Monika 17. Hanzo 18. MichalJ 19. Mewek - kobieta 20. Adhed - nie kobieta 21. Sylwia Marcinusza 22. Venomdwatysiące 23. Piotrekstojedenaście 24. Bwbw 25. Piotrulek84 26. phoe //Safian: Temat zamykam. Wszelkie pytania proszę zamieszczać tu: http://www.forumrowerowe.org/topic/171125-zlot-vii-powrot-do-przeszlosci-rzeczka-i-schronisko-orzel/
bobiik Napisano 21 Lutego 2015 Napisano 21 Lutego 2015 · Ukryte przez safian, 26 Maja 2015 - Czyszczenie Ukryte przez safian, 26 Maja 2015 - Czyszczenie Jeśli to nie odpowiednie miejsce..... Kto z Warszawy wybiera się na zlot samochodem i przygarnie dwójkę z rowerami?
MarcinGoluch Napisano 26 Maja 2015 Autor Napisano 26 Maja 2015 · Ukryte przez safian, 26 Maja 2015 - Czyszczenie Ukryte przez safian, 26 Maja 2015 - Czyszczenie Czy ktoś z modów może wyczyścić wątek i go zablokować? Pytania proszę pisać w dłuuugim wątku zlotowym.
Mod Team safian Napisano 19 Czerwca 2015 Mod Team Napisano 19 Czerwca 2015 Wklejam świeżutkie info od Marcina: Rozmawiałem prze chwilą z Michałem Dominiakiem bossem schroniska Orzeł.Dwójek mamy o dyspozycji całe 3szt (może 4szt). Kto pierwszy ten lepszy - zapisy u mnie (MarcinGoluch)!Śniadanie - 12zł standard lub 15zł z kawą. Ja proponuję dla wszystkich standard i przy dotarciu na miejsce uiszczamy opłatę za śniadanie sobota/niedziela.Ognisko - kilka opcji.- Sami zbieramy opał - free- Dostajemy pryzmę drewna, kije na kiełbasy - 60-80zł/zestaw - JA JESTEM ZA TĄ OPCJĄ. Zrobimy jak coś zrzutę i ktoś podjedzie do sklepu po kiełbase i coś żebyśmy się nie pozapychali . Zresztą tak jak na pierwszym zlocie.- Dostajemy wszystko łącznie z bułką, kiełbasą - 10złOSOBY KTÓRE PRZYJEŻDŻAJĄ WCZEŚNIEJ PROSZĘ O INFORMACJĘ, KTO, CO I KIEDY !Nie ma problemu na tą chwilę jeżeli ktoś będzie chciał przyjechać czwartek, środa. Chodzi tylko o wstęne rozlokowanie takich osób żeby później nie było biegania i zmiany pokojów w piątek.Loteria - i tu jest temat. Jest nas trochę mało ale coś się zorganizuje. Jakie bierzemy pod uwagę nagrody? Koszulka, łatki, plecak, pompka jakieś pomysły?Z koszulkami może być trochę lipa ale postaram się z logo "niemieckiego orła" zorganizować zlotowe naklejki.Parking po schroniskiem - parę metrów nad schroniskiem jest "boisko" na którym nie ma problemów z parkowaniem także nie trzeba z Rzeczki taszczyć sprzętu.Podaję telefon do siebie ale proszę go nie nadużywać 509 551 144"
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.