Keke Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Witam, Przed chwilą wróciłem z "rowerowego" gdzie prosiłem o smar do łańcucha. Otrzymałem olej wazelinowy firmy expand, jego zastosowanie to szeroko pojęte smarowanie i konserwacja. No ale jak to z nim jest, czy nadaje się do szosy (mało brudu, raczej suche warunki), czy może lepiej uznać że zmarnowałem całe 6 zł i poszukać czegoś lepszego? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Senninho Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Smaruj i jeździj. Jest to zwykły smar bez żadnego marketingowego bełkotu i sprawdza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentagram1985 Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 jeśli kupiłeś ten w żółtej butelce z czerwona nakrętką to straciłeś 6 zł, to coś leje się jak woda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.