Eniselium Napisano 18 Lutego 2015 Napisano 18 Lutego 2015 Drodzy Forumowicze, Planuję zakup roweru w okolicach 1000 zł. Mam upatrzonych kilka konkretnych modeli, jednak nie mam pewności co do tego, który z nich będzie najlepszy. Czy mogę prosić znawców tematu o opinię czy też porównanie następujacych rowerów? Kands Maestro Kands Cross Line Lazaro Integral V2 LazaroIntegral V3 Spartacus Cross-Line SR (V2) Spartacus Cross-Line SR (V3) Z góry dziękuję za pomoc!
rodszyld69 Napisano 18 Lutego 2015 Napisano 18 Lutego 2015 Mam upatrzonych kilka konkretnych modeli, jednak nie mam pewności co do tego, który z nich będzie najlepszy. Według mnie najlepszy to Kands Maestro.
GrzesPL Napisano 20 Lutego 2015 Napisano 20 Lutego 2015 Dzień dobry Kands Maestro. Na marginesie - wszystkie wymienione modele produkuje ta sama firma. Pozdrawiam
giginski Napisano 20 Lutego 2015 Napisano 20 Lutego 2015 i a marginesie lazaro v3 i kands maestro jest tlyko w wersji 21 cali rama więc lipa bo cche kupić 19 i nigdzie nie ma :/
Eniselium Napisano 26 Lutego 2015 Autor Napisano 26 Lutego 2015 Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Interesuje mnie jeszcze jedna kwestia. Czym w zasadzie różnią się te modele Kands??? (Maestro vs Cross Line)
rodszyld69 Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 Czym w zasadzie różnią się te modele Kands??? (Maestro vs Cross Line) Maestro ma napęd klasę wyżej i komponenty "bardziej firmowe" i cały w tym sekret
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.