ralfbutton Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 W ubiegłym roku kupiłem rower Romet Jolene 2 - TAKI Ma świetną geometrię, porządny osprzęt i bardzo mi się podoba. Dodatkowo cenowo wyszedł nieźle - 2000pln Niestety z racji braku czasu (2 malych dzieciaczków) nie jeżdżę na nim zbyt wiele po lesie itp Znacznie częściej wykorzystuję go jako środek transportu do pracy - ok 20km w jedną stronę 90% asfalt. I tu wydaje mi się, że to nie do końca dobrze dopasowany rower do moich zastosowań. W bieżącym sezonie chciałbym jak najczęściej dojeżdżać do pracy rowerem. Zastanawiam się teraz nad wymianą na fitness/hybrydę z carbonowym widelcem. Ewentualnie do mojego MTB mogę dokupić opony np Maxxis Detonator, rogi (i ew prostą kierownicę) i mieć dwa konmplety. Co radzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sotnikov Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Sam właściwie sobie odpowiedziałeś pytając. Zmień opony na jakieś bardziej asfaltowe i zobacz czy Ci to wystarczy. Jeśli nie, to wtedy kup inny rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.