jbravooo Napisano 17 Lutego 2015 Napisano 17 Lutego 2015 Cześć, Szukam roweru do 1000zł a najlepiej jeszcze taniej i bardzo mnie zainteresował osprzęt tego crossa bo wydaję się być ok jak za tą kasę. Czy ktoś mi może coś o nim powiedzieć? Czy warto? ma to być rower rekreacyjny więc nie potrzebuje mega sprzętu Link http://allegro.pl/cross-raptor-28-21biegow-alu-shimano-gratis-3d-i5093988210.html
rodszyld69 Napisano 17 Lutego 2015 Napisano 17 Lutego 2015 ma to być rower rekreacyjny więc nie potrzebuje mega sprzętu Ten rower na pewno nie będzie rekreacyjny, jest troszkę lepszy od 'makrokeszu" Ja bym Ci radził dołożyć troszkę i kupić takiego Lazaro, ten rower do jazdy rekreacyjnej bardziej się nadaje.
jbravooo Napisano 17 Lutego 2015 Autor Napisano 17 Lutego 2015 Ale gdybym miał kupic kands stv 700 lub odpowiednik lazaro to czy nie lepiej juz wziąć ten?
rodszyld69 Napisano 17 Lutego 2015 Napisano 17 Lutego 2015 Szukaj roweru z napędem z min. 3x8, raczej się nie pchaj w 3x7 bo w takich rowerach założony jest wolnobieg (słabsza i starsza konstrukcja od kasety). Pamiętaj że kupujesz rower dla SIEBIE więc nie oszczędzaj za bardzo na swoim komforcie i przyjemności.
jbravooo Napisano 17 Lutego 2015 Autor Napisano 17 Lutego 2015 Ok dzieki za wskazówki. Na aukcji tej co podalem przeczytałem że jest kaseta ale faktycznie jest wolnobieg. Ale oprócz tego to wydaje sie przyzwoity nie? Poczekam w takim razie na dostawę lazaro dzieki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.