Cosoro Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Niedawno kupiłam rower w sklepie Stylowy Rower w Poznaniu. Zawsze marzył mi się piękny, miejski rower z oryginalnym designem. Jest bardzo wygodny i nowoczesny. Co prawda nie jest wyposażony w amortyzatory, ale sprężyny pod siodełkiem wystarczają w zupełności. Nie jeżdżę przecież wyczynowo, a do miasta nadaje się idealnie. Sklep ten bardzo przypadł mi do gustu. Miła obsługa, ale nie nachalna. Bardzo tego nie lubię. Znają się na tym, co robią i z chęcią odpowiadają na pytania. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strbikes Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Dzięki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strbikes Napisano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Nasza rowerowa rodzina znowu się powiększyła. Do takich marek jak: GT, Merida, Head, Univega, Kettler, Schwinn, Kokkedal, 3G-bikes, Maxim, Romet, Northtec dołączył właśnie CUBE. Już teraz mamy sporo rowerów na sezon 2016, jak i dobrych wyprzedaży rocznika 2015. Wpadajcie sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fantana Napisano 18 Września 2015 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Też kupiłam u nich rower dla syna. Bardzo miła i pomocna obsługa, potrafią bardzo dobrze doradzić. Rower sprawuje się świetnie, syn jest zadowolony. Jeśli ktoś szuka fachowej pomocy w Poznaniu odnośnie zakupu roweru, to nie ma się co zastanawiać tylko odwiedzić Stylowy Rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 18 Września 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Mimo że opinie nowych forumowiczów (3 posty) wyglądają jakby pytać pana Hofmana o opinie o partii zaczynającej się na P... to dołączę się. Niezła wiedza handlowców, nienachalna agitacja, sympatyczna atmosfera. Całkiem spory wybór rowerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.