Ghost6559 Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Witam wszystkich forumowiczow Mam pytanie czy to jest normalny wyciek z dampera Fox ctd sv. MTB jest nowy przejechalem ok 100 km po kazdej jezdzie byl taki nalot oleju sag 20 % pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Normalne, poprostu wychodzi nadmiar oleju z komory powietrznej. Jak zniknie całkiem to znak że należy zaglądnąć do środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Powinien być "film" z oleju i to jest normalne.Zwykle też nowy damper na początku poci się trochę mocniej. U Ciebie widać "falę" i to jest za dużo. Jak się nie uspokoi za jakiś czas,to damper się wykrwawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Taki wypływ oleju ze środka nie jest normalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 17 Lutego 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 IMO jak na nowy tłumik, to ma za mokro. Mój Fox tak ciekł po dwóch latach. Jeśli tłumik jest faktycznie nowy, to skorzystałbym z praw gwarancyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 17 Lutego 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Ja rozumiem ze foxy lubią popuszczać ale to to chyba faktycznie za dużo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost6559 Napisano 18 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Amortyzator odeslany do serwisu , serwis w Anglii to sobie troche poczekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi