Skocz do zawartości

Bialystok - serwis Kellys

uszyneq

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Gdzie w Bialym znajdę serwis który naprawi mi rower na gwarancji? Rower kupilem w innym miescie wiec nie mam jak zawieść im rower a dzwoniąc do nich powiedziano mi abym znalazł serwis Kellys.

Po pierwszym dniu jazdy czyli po 1h spadl mi łańcuch który wyrwal przezutke tylna i polamal.

Z góry dziekuje za pomoc.

Napisano

No no pękło jak miło... będziesz się musiał moim zdaniem natrudzić, żeby to zrobili na gwarancji, bo pewnie powiedzą Ci, że źle eksploatowałeś albo coś podobnego.. 

Napisano

Wszystko dobrze chodzilo, cichutko i bez problemow.

Nagle brzdęk i sie zatrzymalem sprawdzic co sie stalo.

Patrze ze łancuch spadl i chcialem nalozyc i jechac dalej ale widze ze cos wisi no i powrót do domu piechota 8km. 

Gdybym widzial ze cos zle chodzi lub cos ociera lub trzeszczy to bym sie martwil ale nie bylo zadnych oznac - super sie jechalo i nic na to nie wskazywalo.

Nowy rower, 30 minut jazdy i koniec zabawy..

P.S. Nastapilo to - przód 2 ... tył 1

Napisano

Witam..

Jest to uszkodzenie mechaniczne wiec nie podlega gwarancji ale po kontakcie ze sklepem o nareperuja mi go za darmo poniewaz to dziwna sytuacja ze nowy rower po 30 minutach jazdy sie rozwala i mam wyslac im go kurierem. Jedyny minus ze mam pokryc kuriera do nich a oni odesla mi go juz na swoj koszt naprawionego.

Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...