Kranczi Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Witam, otóż moje rękawiczki się poobcierały w związku z czym nie spełniają swojej funkcji... Poszukuje porządnych rękawiczek (raczej bez palców) do 100zł gdzie mogę dołożyć max 20zł nie więcej. Zalezy mi by byly przewiewne i by pewnie się trzymali kierownice. Jakie marki, modele polecacie? Ukierunkowanie: MTB, Szutry, Las, Wyboje, Czasem miasto Aby przeżyły w jednym kawałku wyprawy do 300km Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubo1313 Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Hej, właśnie masz promocję na stronach endurahttp://www.endurastore.pl/rekawiczki_singletrack_ii,33,216.html99 złGeneralnie bardzo polecam, a opinie w sieci też pozytywne. Latem, jak było naprawdę gorąco używałem jeszcze Singltrack lite Witek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kranczi Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 A Znajdzie się może coś z krótkich? Nie koniecznie endura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.