COOLoo Napisano 15 Lutego 2015 Napisano 15 Lutego 2015 Cześć, jak wiadomo przy sprzedaży wysyłkowej jest możliwość zwrotu towaru bez podania przyczyny w przeciągu 14 dni. Macie może jakieś patenty na owinięcie prętów siodła, żeby nie było znaków jego użytkowania? Nie wszystkie siodła można przetestować, a wywalenie w błoto 500 zł mnie nie urządza. Dzięki
jahoo84 Napisano 15 Lutego 2015 Napisano 15 Lutego 2015 Ale wielu dystrybutorów firm siodlowych udostępnia siodła do testów,wpłacasz pewnie jakaś kaucję i przesyłają wersję testową.
COOLoo Napisano 15 Lutego 2015 Autor Napisano 15 Lutego 2015 masz rację, ale to które chce przetestować nie jest dostępne nigdzie do takich testów
tobo Napisano 15 Lutego 2015 Napisano 15 Lutego 2015 Ja oklejalem prety siodla tasma izolacyjna. Wystarczalo na odbycie jednej, dwoch jazd bez sladow na pretach.
COOLoo Napisano 15 Lutego 2015 Autor Napisano 15 Lutego 2015 A jakie? Selle Italia Diva Gel Flow - dla płci pięknej poszukuję. Ja oklejalem prety siodla tasma izolacyjna. Wystarczalo na odbycie jednej, dwoch jazd bez sladow na pretach. thanks!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.