Stinger Napisano 14 Lutego 2015 Napisano 14 Lutego 2015 Witam, ma ktos jakies miejsce we Wroclawiu warte polecenia gdzie mozna pomalowac rame (stalowa) na czarny mat? Wlacznie ze zdemontowanie I ponownym amontowaniem wszystkiego co sie na tej ramie znajduje ;-)
rodszyld69 Napisano 15 Lutego 2015 Napisano 15 Lutego 2015 Witam, ma ktos jakies miejsce we Wroclawiu warte polecenia gdzie mozna pomalowac rame (stalowa) na czarny mat? Spytaj się "na młynie" - targowisku koło Korony, dokładnie u u tych chłopaków co sprzedają stare rowery. Stoisko maja w budynku, mi ostatnio dali namiar na piaskowanie i malowanie ramy, ale niestety gdzieś zapodziałem numer tel. Pogadaj z nimi, może sami się podejmą rozłożenia i złożenia roweru z powrotem.
Stinger Napisano 15 Lutego 2015 Autor Napisano 15 Lutego 2015 Dzieki, masz moze jakis dokladniejszy adres/google maps? ogolnie nie jestem z Wroclawia, a mieszkam I orientuje sie w zachodniej czesci ;-)
rodszyld69 Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 https://goo.gl/maps/COkMa targowisko co niedziela al. Poprzeczna
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.