serek0401 Napisano 14 Lutego 2015 Napisano 14 Lutego 2015 Cześć Przymierzam się do kupna dobrych pedałów spd. Doradźcie co warto kupić nie koniecznie akurat te co podałem w temacie,ale myślę o czymś takim. Chciałbym dobre i trwałe spd które czasami wykorzystam w zawodach MTB Pozdrawiam
serek0401 Napisano 19 Lutego 2015 Autor Napisano 19 Lutego 2015 Jest jeszcze opcja na CRANK BROTHERS CANDY 2 lub CRANK BROTHERS CANDY 3
morfi39 Napisano 29 Kwietnia 2015 Napisano 29 Kwietnia 2015 Jeśli chcesz zainwestować w pedały SPD to pedały shimano według mnie nie są dobrym wyborem ( są dobrym wyborem przy poziomie cenowym około 100zł poziom ceny do jakości ) ze swojej strony mogę polecić pedały firmy Crank Brothers np w cenie około 240 model Candy, mają jedną bardzo ważną zaletę nie idzie ich zapchać błotem w czasie jazdy ( gdzie z shimano czy to 520 czy też XT miałem ) ale to moje zadania. Co do butów obecnie użytkuje Specjalized 2FO Clip fajnie wyglądające i mega wygodne buty także po zejściu z roweru i nie bez znaczenia testowane przez wielu zawodowców.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.