walus24 Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Witam, zakupiłem amortyzator u Activii. Jednak mój egzemplarz był bez naklejek (o czym wiedziałem). Czy można nabyć gdzieś takie naklejki, bądź czy ktoś takie posiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Oryginalne trudno dostać, do SIDa czy Reby prędzej. Masz 2 wyjścia: zamówić nieoryginalne na portalu aukcyjnym, albo zagadać do eurobike czy nie mają takich naklejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 (edytowane) Oryginalne z Epicona to nie dostaniesz,. nawet w Eurobiku. lecz jak ze wszystkim to o tym też pomyślałem i mam w zamówieniu w zakładzie poligraficznym bo sporo osób jest tym zainteresowanych Edytowane 13 Lutego 2015 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walus24 Napisano 23 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Wiadomo już coś na temat naklejek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 (edytowane) Jest to w trybie załatwiania, lecz za dużo mam roboty, ale postaram się to przyspieszyć. przyznam że trochę to zaniedbałem Edytowane 23 Marca 2015 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi