Skocz do zawartości

[rower] dylemat przy wyborze

jacekkudla

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Mam kilka rowerów na stanie i mam mały dylemat który sobie zostawić, a które puścić dalej w świat.

1. Kuota K-uno na ultegrze Di2

2. S-worksa na Dura Ace

3. BMC SLC01 na ultegrze

Wszystkie rozmiarowo pasujące, póki co troszke objeździłem kuote i s-worksa i skłaniam się generalnie ku s-worksowi no ale kuota ma też fajną ramę no i elektryczną ultegrę, z kolei BMC też na ciekawym osprzęcie i ciekawa rama....

Jacek

Napisano

Mam kilka rowerów na stanie i mam mały dylemat który sobie zostawić, a które puścić dalej w świat
 Skoro już jeździłeś na wszystkich to możesz ocenić który Ci nie leży najbardziej, najlepsza metoda to plusy i minusy. Rower który ma najwięcej minusów możesz sprzedać. Chciałbym mieć taki dylemat jak twój <_<
Napisano

Ciężko mi będzie podczas kilku jazd (szczególnie że pora roku nie sprzyja póki co na dużo jeżdżenia) ocenić wszytskie zady i walety:) dlatego podpytuje...  Wydaje mi się że argumentem pozasportowym będzie na korzyść s-worksa że najłatwiej nawet po czasie bedzie go odsprzedać i nie powinien na wartości stracić...

Ale właśnie o ewentualne sugestie większych praktyków chciałem dopytać, rowery są wystawione na allegro i nie wiem na które sienastawiać na sprzedanie a który zaporowo potraktować :)

Napisano

Ciężko mi będzie podczas kilku jazd (szczególnie że pora roku nie sprzyja póki co na dużo jeżdżenia) ocenić wszytskie zady i walety:)
To jeszcze poczekaj i przetestuj odpowiednio wszystkie. Zacznie się sezon to łatwiej będzie je sprzedac a i ceny powinny być trochę wyższe. Ja bym się jeszcze wstrzymał ze sprzedażą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...