jacekkudla Napisano 13 Lutego 2015 Napisano 13 Lutego 2015 Witam, Mam kilka rowerów na stanie i mam mały dylemat który sobie zostawić, a które puścić dalej w świat. 1. Kuota K-uno na ultegrze Di2 2. S-worksa na Dura Ace 3. BMC SLC01 na ultegrze Wszystkie rozmiarowo pasujące, póki co troszke objeździłem kuote i s-worksa i skłaniam się generalnie ku s-worksowi no ale kuota ma też fajną ramę no i elektryczną ultegrę, z kolei BMC też na ciekawym osprzęcie i ciekawa rama.... Jacek
rodszyld69 Napisano 13 Lutego 2015 Napisano 13 Lutego 2015 Mam kilka rowerów na stanie i mam mały dylemat który sobie zostawić, a które puścić dalej w świat Skoro już jeździłeś na wszystkich to możesz ocenić który Ci nie leży najbardziej, najlepsza metoda to plusy i minusy. Rower który ma najwięcej minusów możesz sprzedać. Chciałbym mieć taki dylemat jak twój
jacekkudla Napisano 13 Lutego 2015 Autor Napisano 13 Lutego 2015 Ciężko mi będzie podczas kilku jazd (szczególnie że pora roku nie sprzyja póki co na dużo jeżdżenia) ocenić wszytskie zady i walety:) dlatego podpytuje... Wydaje mi się że argumentem pozasportowym będzie na korzyść s-worksa że najłatwiej nawet po czasie bedzie go odsprzedać i nie powinien na wartości stracić... Ale właśnie o ewentualne sugestie większych praktyków chciałem dopytać, rowery są wystawione na allegro i nie wiem na które sienastawiać na sprzedanie a który zaporowo potraktować
rodszyld69 Napisano 13 Lutego 2015 Napisano 13 Lutego 2015 Ciężko mi będzie podczas kilku jazd (szczególnie że pora roku nie sprzyja póki co na dużo jeżdżenia) ocenić wszytskie zady i walety:) To jeszcze poczekaj i przetestuj odpowiednio wszystkie. Zacznie się sezon to łatwiej będzie je sprzedac a i ceny powinny być trochę wyższe. Ja bym się jeszcze wstrzymał ze sprzedażą.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.