pawelsystem Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 witamszukam jakieś wagi nadającej się do zważenia kompletnego rowerucoś w stylu takiej jak http://rowerowawaga.pl/index.php?d=artykul&kat=126&mar=250&art=5275 właśnie ktoś kojarzy czego używa BB ?? bo nie mogę ewentualnie park tool tylko on wyświetla wynik do ilu po przecinku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Do 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 no to szukam co to za waga która ma BBewentualnie innej ale która ma do 3.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 (edytowane) http://rowerowawaga.pl/index.php?d=regulamin&mar=250 Tu masz wszystko o niej powiedziane. A do 3 miejsc po przecinku i zakresie 10 kilo to mało wag da wiarygodny wynik. Celowałbyś w bardzo profesjonalny sprzęt wymagający ciągłej kalibracji i dużych inwestycji. Edytowane 12 Lutego 2015 przez dran2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 docelowy zakres poniżej 10kga nie piszą oni o wadze do części???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Czerwona waga to Feedback Sports Alpine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SantaaCruz Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Elektroniczna waga wędkarska do 40 kg - tania i dobra: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Korzystam z tej ostatniej wagi i spisuje się bardzo dobrze, a koszt to w granicach 10-20zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herosa Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 (edytowane) Też używam Dokładność 5g. Edytowane 17 Lutego 2015 przez herosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Fajnie z tym że AT pyta się o wagę hakową podającą wynik z dokładnością do trzech miejsc po przecinku a wy mu dajecie propozycję chińczyka za 15 zeta o dokładności 5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Trzy miejsca po przecinku mam w wadze jubilerskiej (zakres do 50g) do odmierzania odżywek. Czy naprawdę ktoś potrzebuje zważyć kilogramową oponę z dokładnością do mikrogramów? Tym można ważyć kurz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Najwyraźniej potrzebuje skoro pyta i nie było by takich wag gdyby nie było na nie zapotrzebowania. Ponadto to jest dział mania lekkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 ewentualnie innej ale która ma do 3.... Ponadto to jest dział mania lekkości To ja siedzę cicho czekając na wynik porównawczy wagi kurzu pomiędzy krobami SRAMa i Shimano. Może się opłaci wypolerować jedną korbę i nanieść bazę kurzu z innej fabryki/sklepu. A tak całkiem na serio, to przy 3 miejscach to podmuch, kichnięcie lub szybki ruch w pobliżu zmieniają wagę o 2-3 mikrogramy. Chyba, że się źle zrozumieliśmy i chodzi o 3 miejsca po przecinku dla kilograma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlyjogurt Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 To, ile miejsc po przecinku wyświetla waga to jedno. Nie mylcie tego z dokładnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 (edytowane) Jak ktoś byłby zainteresowany to mogę załatwić taką wagę za 35zł jest to waga bagażowa do 2 miejsc po przecinku i posiada świetną rzecz do warzenia roweru czyli paseczek który zahaczamy o ramę. Edytowane 20 Lutego 2015 przez siwyex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 (edytowane) Załatwić ? Na alledrogo są za 27zł bez załatwiania ale te służą do waŻenia http://allegro.pl/podrozna-waga-bagazowa-hakowa-do-50kg-6083-i5081562409.html Edytowane 20 Lutego 2015 przez errwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Właśnie zakupiłem taką wagę, z trzema miejscami po przecinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Niedawno kupiłem pokazaną wyżej wagę wędkarską i spodziewałem się razem z chińską ceną, chińskiej jakości pomiaru. Po weryfikacji z wagą o dużo lepszej dokładności muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 wg. Opisu z allegro nie ma 3 miejsc po przecinku, na pewno nie za ta kase, prawda jest taka ze trzeba miec 3 wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi