Skocz do zawartości

[kluby rowerowe] w Zaglebiu i na Slasku

krystuss

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak w temacie macie jakies namiary na kluby kolarskie w Zaglebiu i na Slasku sprzydadza sie wszelkie informacje chodzi rzecz jasna o kluby szosowe :P czy taki dziadek jak ja ma szanse pojezdzic w takim klubie? :)

Napisano

Uczniowski Klub Sportowy ZIEMIA BĘDZIŃSKA

Sosnowiec,

ul. Zbrojna 8/7

Tel. (032) 194 14 62

Szosa, przełaj, MTB

to dokladny adres.

A dzis przejezdzajac droga przy basenie na sielcu ( bedziesz wiedzial gdzie to -w koncu jestes z sosnowca :) ) na moscie wisi plakat o naborze do nowo otwartego klubu kolarskiegi i klubu mtb. Siedziba gdzies w blokach na sielcu kolo klubu '13 muz' ( moze to teraz sie juz inaczej nazywa ) i biblioteki.

Napisano

Wlasnie tez ten szyld widzialem jak czekalem na kumpele na przystanku tramwajowym :) musze sie tam zakrecic podobno jest tam tez sklep rowerowy wiec jak wroce z wyprawy to przetestuje go :D

• 10 miesięcy temu...
Napisano
Wlasnie tez ten szyld widzialem jak czekalem na kumpele na przystanku tramwajowym :P musze sie tam zakrecic podobno jest tam tez sklep rowerowy wiec jak wroce z wyprawy to przetestuje go :D

ciekawe ciekawe może tez zajrze :)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

kurde za późno to przeczytałem.Ja już ze 4 tygodnie wybieram się na pustynie błędowską i jakoś nie mogę dojechać :) może w następnym tygodniu jak będzie w miarę pogoda?mam nadzieje że dotrzymam ci tempa..

Napisano

nie wiem czy dam rade zrobic tyle km.max co zrobilem to bylo 100 km.teoretycznie zajade i wróce ale nic po za tym.. co chcesz zobaczyć w krakowie?

Napisano

hm pomysle.chetnei bym pojechal tylko nie wiem jak tam z moja kondycha.. ja jezdze na goralu.jaka trasą zamierzasz jechać?

Napisano

mysle że przez Olkusz bedzie gorzej ale mnie to obojętne 150km troche jest :D czy dasz rade niewiem (ostatnio nie wiedziałem czy dam rade do Częstochowy i z powrotem a tu pękło 187) :D

• 6 miesięcy temu...
Napisano

AGK Rybnik www.kolarstwo.maroszek.org Klub szosowy, ale niedługo będzie i sekcja MTB. Nie trzeba być dobrym zeby sie dostać, wystarczy chcieć jeździć :)

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...