MatricePL Napisano 11 Lutego 2015 Napisano 11 Lutego 2015 Witam. Jestem "początkującym" rowerzystą. W zeszłym sezonie przejechałem jakieś 2500 km, a jak na mnie jest to wynik dość niezły. Od pewnego czasu męczy mnie temat butów SPD. Kiedy mogę jeżdżę po 40 - 50 km dziennie. Nie startuję w żadnych zawodach ani niczym podobnym. Robię to dla czystej przyjemności z jazdy. Opłaca mi się kupić te buty? Jeżeli tak to czy może ktoś podesłać jakieś godne uwagi buty i pedały MTB? Priorytetem jest cena, ale jeżeli będzie warto dołożyć pieniądze to to zrobię. Dziękuję za wszelką pomoc
chudeusz09 Napisano 11 Lutego 2015 Napisano 11 Lutego 2015 Priorytetem jest cena, czyli? Do czego chcesz dołożyć? Podaj jakąś kwotę bo rozpiętość cenowa jest ogromna .
Root Admin Mieciu Napisano 11 Lutego 2015 Root Admin Napisano 11 Lutego 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.