yakuza79 Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Ale palnąłem! Hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 22 Lutego 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Carbon carbon i po carbonie hehe Nie za mocno dokręcane było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukLagun Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Nie wiem czemu ale jakos nie mam 100% zaufania do carbonu. Nie bylo by frajdy bez blota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukLagun Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Wybiera sie ktos do dalby w sobote ?? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wery Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 W tą sobotę pracuję, może jakiś dzień w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi